Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în India şi Bali, cu Laura Cosoi şi Adela Popescu

adela-popescu-iulia-vantur-laura-cosoi-copii-bali-2.jpg

Adela Popescu, Laura Cosoi si copiii lor
Adela Popescu, Laura Cosoi și copiii lor s-au întâlnit în Insula Bali cu Iulia Vântur
Foto: Arhiva personală

Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor”, a împlinit pe 24 iulie vârsta de 39 de ani. Iulia Vântur trăiește în India, unde are mai multe proiecte muzicale şi de film. Iulia Vântur și-a petrecut bucuroasă ziua de naștere alături de prietenii ei şi a primit nenumărate mesaje de la „gaşca” din România.

Ziua de 24 iulie este importantă pentru fermecătoarea Iulia Vântur care a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Ieşeanca, fostă prezentatoare a unor emisiuni precum „Ferma Vedetelor” sau „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, a ajuns la Bollywood, în India și este fericită cu ceea ce face în ţara actorului Salman Khan (53 de ani). Iulia Vântur îşi ţine fanii la curent pe reţelele de socializare cu noutăţile pe care le are în viaţa ei profesională şi nu numai.

Iulia Vântur se pregătește pentru o nouă premieră la Bollywood

Iulia Vântur se pregăteşte de lansarea controversatului film „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala” în care joacă rolul principal şi pentru care s-a întârziat premiera pentru că mai erau lucruri de pus la punct. Şi tot Iulia Vântur mai are un proiect de film pentru anul acesta care se numeşte „Jack Stall Dead”. În plus, „Lulia”, aşa cum o alintă indienii, înregistrează şi multe piese pe care le va lansa la un moment dat sau vor fi folosite pentru coloanele sonoare ale unor filme de la Bollywood. Momentan, Iulia Vântur a fost sărbătorită pe reţelele sociale de prieteni care i-au trimis cele mai frumoase urări de bine şi de sănătate și fotografii cu cadouri. Ea a primit multe daruri de la prietenii de acolo. Se ştie că Iulia Vântur este înconjurată de mulţi prieteni, printre aceştia fiind mulţi cântăreţi, actori sau politicieni care sunt prieteni cu Salman Khan.

iulia-vantur-urare-prietena-iulia-parlea1.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a fost răsfățată cu mesaje, flori și cadouri
foto: arhiva personala

Iulia Vântur și-a petrecut vacanţa cu prietenii din România

Zilele trecute, Iulia Vântur şi-a permis câteva zile de vacanţă şi nu cu oricine şi nu oriunde. Destinaţia aleasă a fost Insula Bali, unde Iulia şi-a întâlnit două bune prietene: Adela Popescu (32 de ani) şi Laura Cosoi (37 de ani), care au venit în vacanță cu familiile. Iulia Vântur a profitat de ocazie şi s-a pozat cu cele două mămici şi cu copiii lor, postând imagini pe conturile de socializare. Însă Iulia s-a pozat şi cu Rita, fetița Laurei Cosoi şi a lui Cosmin Curticăpean. La un moment dat, un fan a întrebat-o pe Iulia cine este micuţa, crezând că ar putea fi fetița ei, iar vedeta l-a lămurit. Fostele colege de la PRO TV s-au distrat, au depănat amintiri şi s-au bucurat de momentele de relaxare.

Citește și:

EXCLUSIV! De ce nu a jucat Iulia Vântur în niciun film cu Salman Khan: „Vreau să fiu independentă!”

Cum se bronzează Iulia Vântur pe iaht, în Bali

Loading...

Citește și