Cum se bronzează Iulia Vântur pe iaht, în Bali

iulia-vantur-costum-de-baie_44642600.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur, în 2009, pe litoralul românesc
foto: Click!

De Insula Bali o leagă multe amintiri pe fosta vedetă PRO TV Iulia Vântur (38 de ani).

În urmă cu opt ani, se relaxa aici alături de compozitorul Marius Moga (37 de ani), iubitul ei de atunci. Acum pozează singură pe iaht, mai sexy ca niciodată. E stabilită de șase ani în India, unde s-a speculat că ar avea o relație cu starul de la Bollywood Salman Khan (53 de ani).

Însă blonda s-a reorientat de fapt spre actorie și a debutat anul trecut în filmele indiene cu un rol principal de succes. Între 2006 și 2013, Iulia a prezentat alături de Ștefan Bănică jr (51 de ani) show-ul „Dansez pentru tine” (PRO TV), apoi, anul trecut, a prezentat reality-show-ul „Ferma Vedetelor” (PRO TV). În timpul liber, vedeta face sport și urmează diete stricte pentru a-și menține silueta de invidiat. 

vantur12_iulia-vantur-vacanta-bali.jpg

Iulia Vântur s-a mutat în India în 2013

Iulia Vântur nu se afișează în costum de baie

În 2009, fotoreporterii Click! au fost primii care au surprins-o pe Iulia Vântur în costum de baie, la mare, pe litoralul românesc. Vedeta nu a pozat niciodată fără haine, mai ales că în televiziune a avut numai proiecte serioase: Știrile PRO TV şi emisiunea "Dansez pentru tine". Iulia a fost lăudată pentru trupul ei şi de instructorul de pilates Cori Grămescu.“Corpul Iuliei este frumos proporţionat şi e păcat să nu valorifice la maximum acest potenţial pe care îl are. Talia este frumoasă, linia şoldurilor nu evidenţiază depozite inestetice de grăsime pe laterala coapsei şi umerii sunt armonioşi în raport cu restul corpului", ne-a spus Cori la vremea aceea, când fotoreporterii Click! au surprins-o pe Iulia aşa cum şi-ar dori să o vadă orice bărbat.

Citește și:

Salman Khan nu mai arată cum îl ştiam, iar Iulia Vântur e topită: «Iubesc acest look»

EXCLUSIV! De ce nu a jucat Iulia Vântur în niciun film cu Salman Khan: „Vreau să fiu independentă!”

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Face ce face şi mai atrage puţin atenţia asupra ei. De data aceasta, Iulia Vântur (38 de ani) a publicat pe Instagram o fotografie incitantă. Deşi la prima vedere pare goală-pușcă în piscină, fosta prezentatoare de la „Ferma vedetelor” poartă sutien.

  • Iulia Vântur, fosta gazdă a unor emisiuni precum „Ferma Vedetelor” sau „Dansez pentru tine”, a ajuns în România după ce s-a mutat de ani buni în India. Acolo a devenit una dintre vedetele lor, căci cântă, dansează şi joacă în filme de la Bollywood. Iulia Vântur (38 de ani) ne-a surprins cu apariţia la petrecerea Viva, unde se vedeau pe sub rochie o mulţime de tatuaje care vor dispărea la un moment dat. Am stat de vorbă cu Iulia despre proiectele ei din India, dar şi noutăţi din filmul pe care îl face în acest moment şi la care mai are de lucru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1