Iulia Vântur, de la Bollywood în turneu în America

iuliabrianwould093a8542.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a fost distribuită într-un serial de care se ocupă o echipă de la Hollywood
Foto: arhivă personală

Iulia Vântur a lăsat cariera în televiziune în spate şi îşi urmează drumul artistic, fiind în plină ascensiune. Fosta ştiristă Pro Tv , cooptată recent în echipa unui serial de acţiune alături de fiul lui Bob Marley, a mai notat un proiect de succes. Şatena a anunţat că va cânta în America alături de artistul indian Mika Singh.

Iulia Vântur (39 de ani) nu mai apre la televizor, vine rar în România, dar urcă pe cele mai înalte scene. Fosta ştiristă a lăsat Bollzwood-ul, acolo unde practic s-a lansat în cariera muzicală, şi vrea să cucerească America. Ea şi-a anunţat fanii că urmează că susţină un spectacol în S.U.A, costul unui bilet fiind cuprins între 40 şi 150 de dolari. 

iulia_vantur_afis.jpg

iulia vantur america
Iulia Vântur va concerta pe 13 septembrie la Hayward
Foto: arhivă personală
 

"Sunt foarte încântată să cânt pentru voi, în SUA, alături de Mika Singh. O să cântăm, o să dansăm și o să petrecem de minune împreună. Sper să vă văd la spectacol”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Recent, Iulia Vântur a filmat la Londra pentru serialul tv ”Jack Stall Dead”, în care vedeta interpretează rolul unui agent secret. “Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, îşi descrie Iulia Vântur personajul.

093a8251.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur, pe platoul de filmare
Foto: arhivă personală

Pregătirea pentru rol a fost ca o tabără militară pentru Iulia Vântur, s-a antrenat fizic foarte mult, a învăţat tehnicile de luptă specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producţii precum «Mission Impossible», «Dunkirk» sau «Spiderman».

Din distribuția serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley și Silvio Simac.

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV! Ce spune Iulia Vântur despre o posibilă revenire pe micul ecran, în România

Salman Khan, dezamăgit de Iulia Vântur? Iată de ce îşi petrec timpul separat cele două vedete

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1