Iulia Vântur joacă într-un serial de acțiune produs la Londra de către o echipă de la Hollywood

iuliabrianwould093a8542.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a fost distribuită într-un serial de care se ocupă o echipă de la Hollywood
Foto: arhivă personală

Iulia Vantur este parte din distribuția internațională a serialului de acțiune “Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League” și de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Vedeta din România joacă rolul unei agente secrete de top, JO, care lucrează pentru cea mai mare agenție secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesioniști ai lumii pentru a soluționa cazuri importante.

“Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională!”, își descrie Iulia Vântur personajul.

Pregătirea pentru rol a fost ca o tabără militară pentru Iulia Vantur, s-a antrenat fizic foarte mult, a învățat tehnicile de luptă specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producții precum “Mission Impossible”, “Dunkirk” sau “Spiderman”.

“M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție. Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește”, povestește plină de entuziasm Iulia Vântur.

Din distribuția serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley și Silvio Simac.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1