Iulia, fosta soție a lui Bodi, dezvăluiri din triunghiul amoros: "Alex îmi spunea că mă iubește când era cu Bianca“

iulia_salagean.jpg

Iulia Sălăgean, femeia pe care Bodi a înșelat-o 3 luni cu Bianca Drăgușanu
foto: Instagram

Înșelată de Alex Bodi timp de trei luni cu Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului, a ieșit la atac! Acesta a făcut declarații-șoc la adresa Biancăi Drăgușanu, care inițial i-a fost rivală la inima lui Alex Bodi, ca după aceea să-i devină prietenă. Lanțul de iubire dintre cele două s-a rupt însă brusc.

Bianca și Iulia au fost protagonistele unui scandal-monstru în weekend, chiar în casa lui Gabi Bădălău. Conform declarațiilor Iuliei Sălăgean, Bianca Drăgușanu și-ar fi atacat cu cuțitul un prieten, care a avertizat-o pe Iulia că vedeta tv nu-i este deloc prietenă. Bianca a făcut o criză de nervi și i-ar fi spart bărbatului și un pahar în cap!

 

”Bianca a sărit cu cuțitul la un prieten! I-a spart un pahar în cap”
 

”Duminică m-am întâlnit cu ea și am luat și acea persoană de încredere, care mi-a spus că Bianca a vorbit urât despre mine. Ea a negat. În momentul acela, Bianca a luat un pahar și l-a lovit în cap pe băiat, care e prietenul ei, după care a luat un cuțit de pe masă și a sărit la el. Ea avea planuri malefice și le-a pus pas cu pas în practică, pentru ca eu să-mi stric imaginea și Alex să fie dezamăgit de mine. Pe mine Alex nu m-a atins cu un deget în timpul relației noastre. Ea tratează oamenii ca pe niște pioni în jocul ei. Pentru mine Bianca e moartă, e zero barat!“, a declarat Iulia Sălăgean, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Aceasta a continuat acuzațiile grave la adresa Biancăi Drăgușanu, spunând că vedeta tv ar fi escrocat-o cu bani. “Eu vroiam să vând mașina și ea și-a luat parte din banii pe care trebuia să mi-i dea. Mie mi-a zis că a dat-o cu un preț și a fost altul”, a mai spus Iulia.

 

thumbnail_img_6795.jpg

Iulia și Alex, pe vremea când erau împreună
foto: Facebook


“Alex îmi spunea că mă iubește când era cu Bianca”


Bianca Drăgușanu a fost trei luni amanta lui Alex Bodi, acesta fiind căsătorit cu Iulia Sălăgean la momentul când a început o relație cu vedeta tv. Iulia a rupt în premieră tăcerea și a povestit cum a fost înșelată de omul de afaceri cu Bianca, fapt care a dus la divorțul dintre cei doi. “Alex era într-adevăr căsătorit de mine. Eram într-o relație activă, nu era monotonie între noi și asta s-a întâmplat. Pentru mine nu era ceva nou. Am avut o relație de cinci ani cu Alex și, fiind bărbat, e normal să mai calce strâmb. Ea ca femeie știa că el e căsătorit. Eu am vorbit atunci cu Alex și i-am spus să mergem pe drumuri separate. El se mai întorcea la noi, se despărțea de Bianca și venea la noi. După două luni de relație, ei s-au certat și eu i-am dat o șansă lui Alex, am fost împreună la munte. Tot din cauza ei ne-am despărțit și atunci. El îmi spunea că mă iubește când era cu Bianca. Eu un an și jumătate am fost la cuțite cu Bianca. Ea a fost amanta lui Alex la început, și după aceea ea îmi zicea mie amantă, pentru că el se tot întorcea la mine. Eu nu sunt într-un război cu Alex, pentru că e tatăl copilului meu”, a mai declarat fosta soție a lui Alex Bodi, la Xtra Night Show.

 

Cum a ajuns Iulia să locuiască în același complex cu Bianca și Bodi

 

Ulterior, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu i-au propus Iuliei să se mute în același complex cu ei, acolo unde aceasta locuiește și acum. “Bianca voia să mă cunoască, să vadă dacă mai are el sentimente pentru mine. Nu ea m-a mutat, m-a mutat Alex, ea doar a pus presiune pe el să mă mute în același complex, ca să mă țină sub observație. Oamenii m-au judecat că mergeam peste tot cu ei, îmi spuneau că sunt atârnată de ei. Între ei e o competiție de orgolii. Ea când se despărțea de el, mergea prin cluburi cu bărbați ca să-l facă gelos. O singură dată i-am împăcat”, a mai spus Iulia.

 

alex-bodi-bianca-dragusanu.jpg

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu
foto: Instagram


“Nu eu l-am denunțat pe Bodi”


În momentul arestării lui Alex Bodi, acuzat într-un dosar de prostituție și proxenetism, Bianca Drăgușanu și Iulia s-au împrietenit brusc. “Pentru mine a fost șoc. Am vrut să iau fata și să merg la el acasă. Avocatul a zis să nu merg. Au urmat două săptămâni de chin, am stat în casă, nu mâncam, nu dormeam. Paparazzi erau în fața complexului. S-a zis că eu l-am denunțat. Nu eu l-am denunțat, am fost nevoită să merg să fac declarații, pentru că mi-au zis că-mi trimit mandat de aducere. Bianca mi-a zis când a fost eliberat: eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul! Noi am devenit prietene atunci. Am realizat acum că vrea să se răzbune pe Alex. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine, totul era fals. Le spunea prietenilor mei că sunt săracă. Alex a considerat prietenia mea cu ea o trădare”, a mai dezvăluit Iulia.

 

Citește și:

Alex Bodi, despre prezența Biancăi la DIICOT: «La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț». Ce au decis magistrații

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1