Iulia Albu şi-a etalat silueta neatinsă de bisturiu la sala de sport

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu are 37 de ani
Foto: arhivă personală

Pe Iulia Albu am văzut-o în multe ipostaze, care au lăsat loc de comentarii. Ne referim aici la măşti şi accesorii ciudate, dar şi rochii extravagante lungi până-n pământ prin care cu greu i se putea ghici silueta. Fashion editorul le-a arătat fanilor adevăratele ei forme, care nu au fost ajustate de bisturiul esteticianului, în echipament sportiv pe l-a îmbrăcat regulamentar la sala de fitness.

Deşi poate muţi cred că Iulia Albu (37 de ani) îşi controlează greutatea doar cu un program alimentar bine pus la punct, în fapt ea trage din greu şi la sala de fitness. Ca să îşi convingă fanii că este important să facă mişcare, vedeta a publicat imagini cu ea de la antrenament.

iulia_albu_sala.jpg

iulia albu sport
iulia Albu, în puţinele ocazii în care se deyvăluie în echipament sportiv
foto: captură video

Fashion-editorul, care în ultimii ani a devenit spaima vedetelor, cărora le desfiinţează ţinutele, nu ar avea mare nevoie să slăbească, căci nu cântăreşte mai mult de 55 de kilograme, dar ştie că este esenţial să-şi tonifice musculatura. Imaginile cu ea în pantaloni sport mulaţi au făcut deliciul celor care o simpatizează şi îi acceptă extravaganţele.

Iulia Albu are siluetă de adolescentă fără operaţii estetice      

Iulia Albu a mărturisit în numeroase rânduri că este adepta frumuseții naturale, fără ajutorul medicului estetician. Fashion-editorul dezvăluit că nu are operații estetice, ci doar o intervenție la nivelul gleznelor. 

iulia_albu_eleganta.jpg

iulia albu eleganta
Iulia Albu este dură cu vedetele autohtone, cărora le comentează acid ţinutele
Foto: arhivă personală

„Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor”, povestea vedeta. 

Iulia Albu se iubeşte cu un englez

Iulia Albu a devenit cunoscută datorită relaţiei cu celebrul designer de pantofi Mihai Albu. După divorţul de acum cinci ani şi jumătate, ea şi-a refăcut viaţa amoroasă alături de Mike, iubitul ei englez, pe care l-a prezentat fanilor la scurt timp după Revelion. Gestul este unul surprinzător, deoarece fosta vedetă Kanal D este foarte discretă cu privire la viaţa personală.

iulia-albu-iubit-revelion.jpg

Iulia Albu și-a petrecut Revelionul în brațele iubitului ei, Mike
Foto Instagram

Deşi cei doi sunt împreună de ceva timp, Iulia nu pare că ar vrea să se îndrepte către altar cu noul ei partener. "Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârneşte foarte tare. Am o relaţie în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar“, a mărturisit Iulia.  Mike locuieşte în Londra şi este om de afaceri. 

 

Citeşte şi:

 

Ce cuvinte dure a avut Iulia Albu referitor la rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu

Iulia Albu, despre Brigitte: ”O pițipoancă”. Reacția fostei soții a lui Ilie Năstase

Loading...

Citește și

  • Foto

    Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu câțiva ani buni iar fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. „E cetățean străin și e mai mereu plecat, dar când vine în România stă la ea. Uneori îmi spune și Mika", mărturisea Mihai Albu în urmă cu doi ani.

  • iulia-albu-despre-tinuta-simonei-halep

    Iulia Albu comentează frecvent pe blogul personal ţinutele vedetelor autohtone şi a celor internaţionale, iar nimeni nu este ferit de cuvintele tăioase ale fostei jurate Bravo, ai stil. Se întâmplă rar ca Iulia Albu să rostească laude la adresa celor care poartă diferite ţinute, însă iată că recent, fashion editorul a fost cu adevărat impresionată de îmbrăcămintea pe care a purtat-o la un eveniment monden Simona Halep, numărul unu WTA la ora actuală.