Cea mai temută jurată de la "Bravo, ai stil" a ieşit din juriul emisiunii de la Kanal d şi din toate proiectele cu postul turcesc. Noul sezon al emisiunii de modă va debuta la 31 decembrie, în noaptea de Revelion, dar la masa juraţilor nu se mai află fosta soţie a designerului Mihai Albu. Cei care vor cometa ţinutele de gală ale concurentelor sunt Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu.


Cel de-al cincilea sezon "Bravo, ai stil!" va intră în casele românilor cu o ediție specială, plină de elegantă și strălucire, pe 31 decembrie, la cumpăna dintre ani, de la 20:00. Marea absentă a acestei noi ediţii este Iulia Albu. După patru sezoane, jurata şi-a încetat colaborarea cu postul turcesc pe toate proiectele pe care le derula. Pe lângă, emisiunea de modă, Iulia analiza ţinutele vedetelor într-o rubrică săptămânală, pe care acum o are la Pro Tv. De mai bine de o lună, Iulia Albu a fost cooptată la emisiunea La Măruţă, unde face ce ştie ea să facă mai bine, şi anume să le comenteze constructiv, dar în stilul ei ironic şi uşor agresiv, pe vedetele care merg la evimentele mondene.

"Sunt foarte nerăbdătoare să revenim în față telespectatorilor cu o emisiune atât de iubita, care a schimbat, încă de la lansare, viață celor care apreciază estetică vestimentară, modul în care este purtată o ținută și în care hainele vorbesc despre personalitatea noastră. Mă bucur că «Bravo, ai stil!» a devenit un adevărat ghid pentru cei de acasă, și pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu bună credință și pasiune, de membrii juriului! Începe un nou sezon, o nouă călătoriei pentru acele tinere care își doresc să demonstreze că sunt creative, talentate și că merită marele premiu de 100. 000 de lei și titlul de «Cea mai stilată femeie din România»! Le doresc succes concurentelor și abia aștept să ne cunoaștem din ce în ce mai bine pe platourile de filmare ", a declarat Ilinca Vandici.  

 

Citeşte şi:

 

Iulia Albu o atacă pe fiica lui Petre Roman: «Viaţa e roz şi roz este şi Oana câteodată»

Ce decizie au luat Iulia și Mihai Albu de dragul fiicei lor

 
 
Loading...