Iubitul Mihaelei Rădulescu a schimbat prefixul! A petrecut cu fast la Saint Tropez

felix_si_mihaela.jpg

felix baumgartner mihaela radulescu
Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu formează un cuplu de peste 4 ani
Foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu (49 de ani) a lăsat Ferma, emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă, şi o ţine numai în petreceri. Diva de la Monaco a sărbătorit Paştele catolic, în Franţa, dar şi ziua de naştere a lui Felix Baumgartner. Austriacul a împlinit 50 de ani, moment special pe care l-a sărbătorit alături de vedeta tv şi câţiva prieteni într-un club din Saint Tropez.

A fost un weekend plin pentru Mihaela Rădulescu. Vedeta PRO Tv, pe care telespectatorii o văd la Ferma, a plecat din România cu destinaţia Saint Tropez. Aici, a avut de organizat un eveniment important, aniversarea de 50 de ani a iubitului ei, Felix Baumgartner. Emoţionat, sprotivul austriac a mulţumit pentru tot ce i s-a întâmplat până acum în viaţă.

"Acel moment când realizezi că eşti suficient de norocos ca să trăieşti 50 de ani pe această planetî şi toate visurile tale să devină realitate", a notat Felic pe pagina lui de Instagram. 

Sportivul a petrecut cu fast într-un club din Saint Tropez, alături de Mihaela Rădulescu, care a surpins cu o ţinută în ton cu cele pe care le îmbracă la Fermă, şi de câţiva prieteni care au vrut să-i fie aproape de ziua lui. Felix Baumgartner a împlinit 50 de ani, la 20 aprilie, iar Mihaela Rădulescu se apropie şi ea de această vârstă, în luna august, când va schimba şi ea prefixul. 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner se iubesc de 4 ani   

Chiar dacă la început cârcotaşii nu le-au dat prea multe şanse împreună, iată că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au ajuns la 4 ani de iubire şi încă numără zilele fierbinţi din viaţa lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi reuşesc să rămână uniţi, deşi uneori distanţa este o piedică în relaţia lor.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Cooptată în echipa emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu a fost vizitată de Felix, căci filmările s+au întins pe o perioadă de peste 3 luni.  Mihaela Rădulescu, cea supranumită diva de la Monaco, are o siluetă de invidiat pe care o menţine cu mult sport şi alimentaţie sănătoasă, de aceea nu se sfieşte să poarte trociri cu vedere la buric.

 

 

Citeşte şi:

 

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: «Liftingul i-a schimbat complet fizionomia»

 

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu si felix baumgartner

    Mihaela Rădulescu (49 de ani) și-a luat prin surprindere fanii, dar și șefii de la PRO TV, post tv unde a fost jurat, din 2014, la celebrul concurs ”Românii au talent”. Senzuala vedetă tv a anunțat că demisionează din motive personale, însă iată că decizia are mare legătură cu Felix Baumgartner, cu care ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

  • mihaela radulescu sexy pe iaht

    Mihaela Rădulescu împlineşte azi, 3 august, vârsta de 49 de ani, însă ceea ce arată buletinul nu arată trupul divei. De parcă ar vrea să ne demonstreze că timpul stă în loc pentru ea, vedeta TV a pus pe Instagram o fotografie de la plajă, în care apare doar într-o pereche minusculă de bikini.