Mihaela Rădulescu s-a dus la "Ferma" cu opt genţi de haine! Cu cine le-a împărțit

mihaela-radulescu-ferma-haine_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu le împarte concurentelor din hainele ei de firmă
foto: PRO TV

Reality-showul de la PRO TV este plin de surprize, iar de una în plus vom avea parte în ediția din această seară, 14 martie, când Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, le va aduce concurentelor o parte din garderoba ei de lux.

Surprize, surprize în noul episod „Ferma”, de la Pro TV, difuzat în această seară, de la 21.30. Nu numai că va fi o nouă confruntare, dar Brigitte Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere (a făcut 42 de ani pe 7 februarie, emisiunea fiind înregistrată), iar Mihaela Rădulescu vine cu super surprize. Concurenţii se pregătesc de ziua colegei lor cu șampanie la roabă, ținute de gală, defilări de modă, spirite încinse și mișcări de dans! Sărbătorita zilei se va plânge încă de la primele ore ale dimineţii şi, în stilu-i clasic, spune că „muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută”! Concurenta Brigitte își începe ziua cu lacrimi și reproșuri, care nu vor fi prea luate în seamă de colegii ei. Însă toţi concurenţii trec peste aceste probleme ale sărbătoritei, mai ales că Mihaela Rădulescu, gazda reality-showului de la Pro TV, reușește să le distragă atenția.

mihaela-radulescu-cizme.jpg

mihaela radulescu
Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de euro
foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu s-a dus în Fermă cu 8 genţi de haine!

Atunci când a venit în munţi, ca să prezinte reality-showul de la Pro TV, Mihaela Rădulescu (49 de ani) a venit cu 8 valize de haine pe care echipa a ajutat-o să le care. Diva de la Monaco şi-a adus pulovere, haine groase, pantaloni, cizme şi multe alte lucruri care să-i ţină de cald. Cum în ultima vreme a mai tras câte o fugă până la Felix al ei, vedeta şi-a mai dus din hainele groase acasă şi şi-a luat altele.

mihaela-radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu știe să fie sexy și în vârful muntelui
foto: PRO TV

Însă în ediția din seara aceasta, prezentatoarea le aduce concurenţilor din hainele ei, pentru ca petrecerea lui Brigitte să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun. Mihaela Rădulescu le vine în ajutor tuturor fetelor și le pune la dispozitie hainele din garderoba personală! Gazda emisiunii chiar le va ajuta pe concurente să calce hainele, să le pregătească pentru marele party! Iar după petrecere, concurenții trebuie să se refacă cât mai repede, pentru că nu au mult timp la dispoziție și vor merge din nou în arena de duel.

 

Citește și:

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Mihaela Rădulescu are propria echipă de stiliști la «Fermă»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1