Iubitul lui Brigitte Năstase o aşteaptă să facă nunta: «Vrem o familie şi un copil»

12_brigitte-nastase-si-corneliu-oana-1.jpg

Rămas acasă, Cornel Oană are grijă de copii, de gospodărie şi de afaceri

Toată lumea a crezut că şi-au spus „Adio!”, însă Brigitte Năstase (42 de ani) şi Cornel Oană (35 de ani) sunt căsătoriţi civil şi îşi doresc nu doar să facă nunta, ci să aibă şi un copil împreună. Doar că plecarea brunetei la reality-show-ul „Ferma” (Pro TV) a avut loc într-un moment tensionat, iar distanţa i-a făcut şi mai conştienţi de sentimentele lor.

Partenerul de viaţă al lui Brigitte a spus pentru Click! de ce bruneta a lăsat de înţeles că s-ar fi despărţit chiar înainte de a pleca la „Ferma”. „E normal să ne mai şi certăm. Primul an într-o căsnicie e cel mai greu. Aşa i-a venit ei să spună pe moment, e mai vulcanică. Lucrurile merg foarte bine între noi. Ea după emisiune a plecat direct la «Ferma» şi nu avea cum să ia cu ea inelul de logodnă. Bijuteria nu se potriveşte nici cu grebla, nici cu sapa”, ne-a spus Cornel.

 

Brigitte urmează să ajungă şi în faţa altarului cât de curând. „Avem planuri împreună. Să facem nunta în faţa oamenilor. Suntem deja căsătoriţi (civil – n.r.). Depinde însă de afaceri şi de mai multe lucruri. Am vrea să se întâmple cât mai curând şi să fim o familie. Îmi doresc copil şi ea la fel. Poate să facă un copil pentru că se îngrijeşte de corpul ei şi nu îşi arată vârsta. Nu o văd ca pe o persoană de 42 de ani. Ea e foarte frumoasă şi nemachiată, arată ca o copilă. Îmi place totul la ea, cu tot cu suflet, absolut totul. Ne alintăm cu «iubirea mea». Ne bucurăm din lucruri mici pe care le facem zilnic. Seara fac ceai şi i-l aduc la pat, de exemplu. Noi ne-am cunoscut ca asociaţi în firmă. Suntem împreună de când încă era căsătorită în acte, dar nu mai avea nici o treabă cu Ilie Năstase. Îl respect pe Ilie Năstase, n-am avut nici o altercaţie”, a mai spus iubitul lui Brigitte, originar din Târgovişte.

Au început o relaţie înainte de divorţul ei

brigitte-nastase-si-corneliu-oana_2.jpg

brigitte nastase iubit
Acum 15 ani, Cornel a mai avut o relaţie de 11 ani, dintre care 8 ani a fost căsătorit.

 

Acum 15 ani, Cornel a mai avut o relaţie de 11 ani, dintre care 8 ani a fost căsătorit. „Ne-am despărţit pentru că am evoluat diferit şi începusem să mă sufoc în relaţia respectivă. Nu am fost înşelat, cum s-a speculat. Acum m-am maturizat şi ştiu exact ce vreau de la viaţă. Nu aş greşi şi nu aş fi infidel”.

12_magazin_brigitte.jpg

Acum doi ani, bruneta a deschis un magazin de haine într-un mall din nordul Capitalei

 

Cât timp Brigitte filmează pentru Pro TV, Cornel are grijă de copii, casă şi afaceri. „Administrez magazinul şi afacerile ei, am grijă de copii, Sarah şi Roby, şi locuiesc în Pipera. N-am experienţă cu cei mici, dar nu încerc să le fiu părinte, ci prieten. Sunt destul de mari şi de ascultători. Pleacă dimineaţa la şcoală cu şoferul, apoi mă sună când ajung acasă. De obicei mănâncă acasă. Învăţ de pe internet şi le gătesc sănătos când am timp, le-am făcut şi prăjituri. Le fac toate poftele. O ajut uneori la teme pe Sarah, cu Roby n-am ce teme să fac pentru că e mare, a făcut deja 18 ani. Nu mi-e greu pentru că o iubesc, mi-e greu fără ea. Nimic nu e fizic greu dacă le faci pentru persoana iubită. În perioada aceasta de despărţire mi-am dat seama cât de mult o iubesc pe Brigitte şi cât de dor îmi e de ea”.

În privinţa conflictelor pe care Brigitte le are cu alţi concurenţi de la „Ferma”, printre care şi Claudia Pavel, Cornel susţine că iubita lui nu jigneşte, chiar dacă alţii o atacă: „Sunt jigniri care pentru o persoană care apare la TV nu sunt OK. Şi ea are nişte scăpări, dar niciodată nu a zis vorbe de o asemenea amploare. Pentru o femeie, nu e frumos să vorbească chiar în asemenea hal. Dacă ele au ceva de discutat, asta e. Brigitte e cel mai bun om la suflet pe care îl cunosc şi chiar dacă uneori arată altceva, e pentru că se apără. A suferit mult la viaţa ei şi se apără. Se consumă mult, plânge, îşi dă imediat seama dacă a greşit sau nu”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1