Ce sexy e iubita lui Matteo! Elena are un bust de infarct

matteo.jpg

matteo iubita elena neagu vacanta zanzibar
Matteo şi iubita lui, Elena, în vacanţă în Zanzibar
foto: arhiva personală

A venit rândul lui Matteo să se relaxeze la căldurică, iar artistul pare că a preluat ştafeta de la Lidia Buble, care s-a distrat şi ea cu iubitul ei, Răzvan Simion, în aceeaşi destinaţie! Artistul şi Elena, tânăra cu care se iubeşte, profită din plin de vacanţa în Zanzibar de unde le trimit pritenilor şi fanilor imagini cu peisaje de vis, dar şi fotografii sexy, protagonistă fiind nimeni alta decât iubita solistului.

Matteo şi iubita lui, Elena Neagu, se afişează mai mult prin vacanţe împreună, acestea fiind pasiunea lor comună, dar nu refuză nici invitaţiile la evenimentele mondene. Acum, cei doi profită de luna ianuarie, mai săracă în concerte, şi se relaxează la soare în Zanzibar, pe plajă. cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, iar tânăra l-a însoţit într-o destinaţie exotică şi iarna trecută când au fost plecaţi în Thailanda.

elena_costum_de_baie.jpg

elena neagu matteo iubita vacanta zanzibar
Elena Neagu (stânga) este şatena care se iubeşte cu Matteo de doi ani
foto: arhiva personală

De pe nisipul fierbinte, Elena le-a transmis prietenilor lor salutări, îmbrăcată doar într-un costum de baie sexy, care i-a pus în valoare bustul generos.

Matteo şi frumoasa Elena locuiesc deja împreună, dar nu-şi fac planuri de viitor, iar iubita sa încă nu a primit inelul de logodnă, pentru că nu îi place să poarte inele.

''Nu aş purta inele, pentru că nu îmi plac. O să treacă de chinul ăsta, în cazul în care se va pune vreodată problema'', mărturisea Elena, în trecut.

În vara lui 2014 Matteo îi jura iubire Munnecăi, artista care nu renunţă niciodată la mască! Dar pielea, paietele, dantela şi biciul cântăreţei nu l-au ţinut pe Matteo în frâu decât câteva luni.

Loading...

Citește și

  • Gabriel Cotabita, "Ce zi liniștită", videoclip

    Gabriel Cotabiţă nu numai că şi-a revenit miraculos, dar după ce s-a pus pe picioare, a filmat şi un videoclip, alături de Matteo. Clipul piesei "Ce zi liniştită" a fost lansat în urmă cu doar câteva ore. Matteo a venit în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a povesti mai multe despre colaborarea cu Gabriel Cotabiţă.

  • Zilele trecute, interpretul hitului „Trafic infernal” a plecat în vacanţă în Creta să se relaxeze. Însă, Matteo (31 de ani) nu a avut parte doar de distracţie, ci și de belele. Un accident i-a stricat începutul concediului.

  • Interpretul hitului „Trafic infernal” şi partenerul de cântare al lui Gabriel Cotabiţă la piesa „Ce zi liniştită”, a visat la câteva zile de liniște, în Creta, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

  • Matteo trafic infernal focus magazin

    Orele interminabile petrecute în trafic au fost motiv de inspiraţie pentru Matteo (30 deani). Artistul a compus o piesă care se numeşte chiar „Trafic infernal”. E felul lui de a protesta împotriva ambuteiajelor din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1