Iubita lui Gheorghe Turda, cu decolteul sexy la înmormântarea Mariei Butaciu

gheorghe_turda_nicoleta_voicu.jpg

gheorghe turda si iubita la o inmormantare
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu formează un cuplu de mai puțin de un an
foto: arhiva Click!

Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu, actuala parteneră de viață a artistului, au participat la înmormântarea regretatei Maria Butaciu miercuri, 13 iunie. Mulți au fost surprinși de ținuta Nicoletei, care îi punea în evidență decolteul sexy mai mult decât s-ar fi cuvenit la un asemenea eveniment.

Maria Butaciu a fost condusă pe ultimul drum de foarte mulți colegi de breaslă, unii dintre ei ei veniți de la Bistrița Năsăud. Solista s-a stins din viaţă la 78 de ani, după două luni de comă, în urma unui atac vascular cerebral.

În cortegiul funerar s-au remarcat Gheorghe Turda și iubita lui cu 22 de ani mai tânără, un cuplu nou pe scena showbiz-ului autohton. Nicoleta Voicu a ales o rochie neagră, franjurată în zona genunchilor și foarte decoltată în zona sânilor, cu umerii vag acoperiți de un șal brodat. La 48 de ani, e limpede că iubita lui Turda arată foarte bine, însă mulți au considerat nefericită alegerea acestui model de rochie pentru o înmormântare.

gheorghe_turda_iubita.jpg

gheorghe turda si iubita la o inmormantare
Gheprghe Turda și Nicolata Voicu la înmormântarea Mariei Butaciu
foto: arhiva Click!

 

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au îndrăgostit în toamna anului trecut, însă abia de ziua onomastică a artistului, pe 23 aprilie, femeia a povestit despre povestea lor de dragoste. ”Îi iubesc răbdarea și caracterul, au existat mesaje și telefoane între noi. Am mai fost căsătorită timp de 20 de ani, dar lucrurile nu au mers”. Cum Nicoleta este tot solistă de muzică populară, Gheorghe Turda o ia adesea cu el, în concerte, dar nici ea nu duce lipsă de contracte, fiind invitată la nunți și la botezuri, ca să încingă atmosfera.

Loading...

Citește și