Iubita lui Adrian Sârbu e regina minijupului. Cele mai sexy apariţii ale regizoarei de 29 de ani

adrian-sarbu-cristina-iacob-iubita_4.jpg

adrian sarbu cristina iacob
Adrian Sârbu şi Cristina Iacob. Regizoarea este o adevărată apariţie

Adrian Sârbu şi iubita lui, Cristina Iacob, sunt o adevărată apariţie şi datorită diferenţei de vârstă dintre ei, 34 de ani, dar şi pentru modul în care se îmbracă. Adrian Sârbu şi Cristina Iacob reuşesc să capteze atenţia nu doar la evenimente mondene, ci şi pe stradă, la o simplă plimbare.

“Tu ai banii, eu am anii”, spunea celebrul refren al fetelor din trupa A.S.I.A, care se potriveşte perfect şi în cazul cuplului Adrian Sârbu (63 de ani) - Cristina Iacob (29 de ani).

Cei doi sunt împreună din 2012, nu sunt darnici cu detalii intime, însă nici nu se feresc de ochii curioşilor. Ba chiar în ultima vreme au bifat multe evenimente impreună, căci regizoarea e pe val în domeniul în care activează. Luna trecută, cei doi s-au afişat la premiera peliculei “Oh, Ramona”, unde Cristina a avut o apariţie ieşită din comun, extravagantă, exact aşa cum e şi filmul pe care l-a regizat, şi care e produs de Adrian Sârbu.

  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Click/Mihai Ionescu/Blitz
  • Maximize

1/8

Iubita lui Adrian Sârbu adoră să poarte mininjup

Nu de puţine ori, îndrăgostiţii au fost surprinşi de fotoreporterii Click! şi pe stradă, plimbându-se de mână, în special în Zona Grădina Icoanei sau prin Parcul Herăstrău. De remarcat că din garderoba Cristinei Iacob nu lipsesc fustele mini şi nu doar că nu lipsesc, dar predomină. Nu e nimic rău în asta, mai ales că blondina are ce arăta. Este sexy, are picioare tonifiate şi o siluetă de invidiat. În plus, adoră culorile tari, dar şi pastelurile. Iar domnul Sârbu, care a înfiinţat imperiul MediaPro în anul 1990, nu-şi arată nici el vârsta şi preferă hainele tinereşti, aşa că cei doi formează unul dintre cele mai cool cupluri din showbizul autohton.

adrian-sarbu-iubita-cristina-iacob_1.jpg

adrian sarbu iubita
Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în ţinute de primăvară. Cristina a fost din nou pata de culoare
foto: Mihai Ionescu

Regizoarea Cristina Iacob, care are în CV filme precum “Selfie”, “Selfie 69” sau “Poveste de dragoste”, purta o fustă mini roz-bombon, tenişi aurii, şosete roz şi o geacă gri-petrol. În 2009, Adrian Sârbu vinde grupul MediaPRO companiei americane Central Media Enterprises (CME), contra sumei de 10 milioane de dolari şi acţiuni, iar în 2013 renunţă la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în această companie.

adrian-sarbu-cristina-iacob.jpg

cristina iacob adrian sarbu
Cristina iacob se asortează din cap până în picioare
foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și