Iubita lui Adrian Sârbu, cea mai sexy ținută de la premiera filmului "Oh, Ramona"

adrian_sarbu-cristina-iacob.jpg

Adrian Sârbu și Cristina Iacob
Adrian Sârbu și-a însoțit iubita la premiera filmului "Oh, Ramona"
foto: Sever Gheorghe

Joi, 7 februarie, la avanpremiera filmului „Oh, Ramona”, regizoarea de film Cristina Iacob (30 de ani), iubita fostului boss Pro TV Adrian Sârbu (63 de ani), a avut o apariţie ieşită din comun. Cristina Iacob și-a dorit o ţinută extravagantă, exact aşa cum e şi filmul pe care l-a regizat, şi care e produs de Adrian Sârbu.

Aşa cum se întâmplă de fiecare dată la avampremierele filmelor pe care le regizează Cristina Iacob, şi la „Oh, Ramona” a venit foarte multă lume bună și o parte din distribuţie. Multe dintre vedetele prezente au colaborat cu Adrian Sârbu la Pro TV: Alina Chivulescu şi Dan Chişu, Dana Rogoz şi Radu Dragomir, Andra şi Cătălin Măruţă, Gina și Bogdan Vlădău, Lora şi Doiniţa Oancea, care s-au intersectat după multă vreme la un eveniment, deşi ele nu-şi vorbesc de ceva timp, Lino Golden, Nicole Cherry, Alina Eremia şi fratele ei, Mircea, Laura Giurcanu, Ami, Cătălin Cazacu, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Sandra Isbaşa, mulţi alţi actori, oameni de televiziune, vlogări si influenceri. Printre oaspeți s-au aflat și actorii din rolurile principale: Aggy K. Adams, interpreta Ramonei şi Bogdan Iancu.

andrei-ciobanu-cristina-iacob.jpg

Andrei Ciobanu și Cristina Iacob. Regizoarea a purtat o ținută șic și sexy
foto: Florin Şuler

Nu au lipsit de la această seară de gală nici producătorul Adrian Sârbu și scenaristul Andrei Ciobanu. Regizoarea filmului, Cristina Iacob, a avut o apariţie care i-a lăsat pe mulţi muţi de uimire. Ea a purtat o creaţie Cristina Săvulescu, un sacou mai aparte şi nişte pantaloni decupați, care au lăsat la vedere coapsele. Foarte emoţionată, regizoarea a reuşit să glumească la începutul filmului, alături de Andrei Ciobanu.

alina_hivulescu_si_dan_chisu_lapremiera_oh_ramona.jpg

alina chivulescu si dan chisu
Alina Chivulescu și Dan Chișu
foto: Sever Gheorghe

„Și-au dorit să vină Delia, dar nu s-a putut, că era ziua ei, şi s-au mulţumit cu Lora. L-au vrut pe Shellu şi s-au mulţumit cu Lino Golden. Minorii n-au voie la film şi au întrebat-o pe Nicolle Cherry dacă a venit cu tata”. Noua comedie care va intra în cinematografe din 14 februarie e plină de scene fierbinţi între eroii principali. În plus, distribuţia reunește actori români şi internaţionali, fiind un film de comedie pe care nu trebuie să-l rataţi.

catalin_maruta_si_andra.jpg

andra catalin maruta
Cătălin Măruță și Andra au strălucit la premieră
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • Sunt o adevărată apariţie şi datorită diferenţei de vârstă dintre ei, dar şi pentru modul în care se îmbracă. Adrian Sârbu şi Cristina Iacob reuşesc să capteze atenţia nu doar la evenimente mondene, ci şi pe stradă, la o simplă plimbare.

  • De trei ani de zile, Adrian Sârbu (60 de ani) se iubeşte discret cu o tânără regizoare, Cristina Iacob (26 de ani). Fostul şef Pro TV şi blonda au avut apariţii publice rare şi au preferat să nu discute relaţia lor. Cristina, care a devenit cunoscut după ce a regizat filmul "Selfie", a vorbit pentru prima dată despre idila cu Adrian Sârbu, dar şi despre planurile lor de viitor.