Irinel Columbeanu a rămas cu sechele după Covid: “Virusul e pervers! Obosesc repede”

irinel-columbeanu.jpg

Irinel Columbeanu
foto: BLITZ

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Irinel Columbeanu spune că a rămas cu probleme respiratorii supărătoare după coronavirus. Omul de afaceri a stat zece zile internat în spital și acum se confruntă cu o serie de simptome post Covid.

Irinel Columbeanu a stat în spital, infectat cu Sars-Cov-2, fix zece zile, între 17 și 27 septembrie. Irinel Columbeanu a început să se simtă rău când era acasă, singur, însă nu s-a temut niciodată pentru viața lui. ”Obosesc repede! Eu simt că, în timp, voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas. În spital nu am avut stări mai grele, am ajuns acolo, am fost internat și am observat că nici eu și nici ceilalți colegi de salon nu aveam manifestări violente”, a povestit Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

"Frică de moarte, în general, nu am"

Irinel Columbeanu a încercat să se trateze acasă, până când starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Ulterior, Irinel Columbeanu a apelat numărul unic de urgență 112 și a fost transportat la spital! ”Frică de moarte, în general, nu am, dar nu asta e ceea ce e de spus. Mi se pare că acest virus este foarte pervers, așa o fi fost creat, în sensul că la început te lasă să crezi că nu ai nimic, că ți s-a părut”, a mai adăugat Irinel Columbeanu, care acum este acasă, în recuperare.

Citește și:

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5