Irina Mohora, însărcinată în 7 luni! A anunțat sexul bebelușului și a făcut o ședință foto specială

familia_irinei_mohora.jpg

Irina Mohora și soțul ei vor avea și o fetiță
foto: arhivă personală

Fosta prezentatoare de la Loto, Irina Mohora (36 de ani), a anunțat în ziua de Paște că este însărcinată în 7 luni. După ce a colaborat la matinalul de la TVR, acum are alte proiecte și este fericită că în familia ei va veni și o fetiță.

Producătoarea unor emisiuni precum "1, 2, 3 și aflii tot ce vrei", de la TVR 1, sau "Un doctor pentru dumneavoastră", de la TVR Internațional, a avut un anunț de făcut chiar în dimineață de Paște. Irina Mohora a publicat pe paginile ei de socializare fotografii cu ea însărcinată în 7 luni: "I have a new love to share. My baby girl. Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!".

irina_mohohora_insarcinata.jpg

Irina Mohora este însărcinată în 7 luni
foto: arhivă personală

Irina Mohora: "Îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă"

Vedeta are deja un fiu care face anul acesta cinci ani, Zian, pe care îl iubește enorm, iar acum vor avea și o fetiță în familie. "Zian are 4 ani (n.r. împliniți pe 25 noiembrie). Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu el, știu că pare clișeic, timp de calitate. Dar niciodată când sunt eu cu Zian nu stau. Tot timpul facem câte ceva. El este acum pasionat de experimente și face acasă multe experimente. Știi cum erupe un vulcan? Cu oțet și bicarbonat. Și iese lavă. Mergem în parc și descoperim natura, mă cațăr pe toate leagănele, mă dau pe tobogane împreună cu el. Facem o mulțime de lucruri împreună", ne spunea ea într-un interviu exclusiv, anul trecut.

Citește și:

INTERVIU Irina Mohora, despre viața cu 3 emisiuni și un fiu de 4 ani. Cum a fost să lucreze cu Vârciu, Măruță și Augusta Lazarov

 

Loading...