Ion Caramitru, în spital cu o infecție în sânge?

caramitru.png

Actorul Ion Caramitru

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Actorul Ion Caramitru (79 de ani) este în continuare internat într-un spital din Capitală, cu o stare de sănătate deocamdată incertă. Se pare că medicii i-au depistat o infecție în sânge și, până să pună un diagnostic clar, așteaptă rezultatul mai multor analize.

Celebrul actor și manager la Teatrului Național București a fost internat în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce a acuzat o stare febrilă, iar medicii erau atunci optimiști. „Vă pot asigura că are un tonus bun. Am vorbit personal cu el și nu este nimic grav. Felul în care vorbește e neschimbat, la fel și starea de spirit cu care ne-a obișnuit. Sigur, fiind vorba despre Ion Caramitru, lumea se agită. În prezent, însă, nu se cunosc nici cauzele actualei probleme de sănătate, nici cât va trebui să rămână în spital, declara pentru impact.ro Ioan Onisei, director general adjunct al TNB.  

Trebuia să participe la un festival la Iași

Anunțul privind internarea lui Carmitru în spital a fost făcut miercurea trecută de Andrei Giurgia, președintele ARTIS, organizatorul Festivalului Serile Filmului Românesc, eveniment la care marele actor era invitat de onoare. „Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (...) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (...) E în revenire, e în investigaţii medicale. (...) Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu e COVID-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine", a declarat Andrei Giurgia, conform Agerpres.

Caramitru ar avea o infecție în sânge

Iată că actorul nu s-a recuperat și nu a fost nici până azi externat. Impact.ro a aflat că medicii i-au găsit o infecție în sânge și sunt rezervați în a da un verdict clar. Analizele nu sunt concludente, așa că s-a decis menținerea lui în spital și continuarea tratamentului cu antibiotice.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5