Ion Caramitru, internat în spital. Nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc

Ultima actualizare:

    Actorul Ion Caramitru
Actorul Ion Caramitru

Actorul Ion Caramitru, în vârstă 79 de ani, nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) de miercuri seară, de la Iași, pentru că este internat într-un spital din București, a anunțat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară, 11 august, la Iaşi, unde a avut loc deschiderea ediţiei a XII-a SFR, care îi este dedicată, potrivit Agerpres.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. E în revenire, e în investigaţii medicale.

Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face deplasarea la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”,  a declarat Andrei Giurgia, organizatorul evenimentului cultural, la conferința de presă dinaintea festivalului.

Potrivit acestuia, internarea lui Ion Caramitru în spital nu are legătură cu COVID-19. „Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu e COVID-19 şi nu sunt alte probleme. Mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a mai spus Giurgia.

La Gala de deschidere a SFR de miercuri seară a fost proiectat în aer liber filmul „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, cu Ion Caramitru în rolurile principale.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net