Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase: «Îmi voi retrage cererea de divorț»!

ioana-simion-si-ilie-nastase.jpg

ioana simion si ilie nastase
Ioana Simion a decis să mai acorde o șansă relației cu Ilie Năstase
Sursă foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Ioana Simion (45) s-a răzgândit! Ilie Năstase (74) a făcut-o pe soția sa să-l ierte la șase luni de la episodul violent petrecut între ei în luna ianuarie. Ioana e hotărâtă să-și contacteze avocata pentru a-și retrage cât de curând cererea de divorț.

Ioana și Ilie Năstase trebuiau să se întâlnească pe 24 iunie la tribunal, unde urma să aibă loc un nou termen în divorțul intentat de către soția tenismenului. Acest lucru nu se va mai întâmpla pentru că Ioana Simion a decis să-și retragă cererea de divorț și să-i mai dea o șansă celui pe care îl consideră sufletul ei pereche.

”Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, a declarat Ioana Năstase , la Antena Stars.

Vineri cei doi vor pleca împreună la Paris. “Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur. Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”,a mai spus Ioana Simion.

Citește și: 

EXCLUSIV Cum au apărut Ioana și Ilie Năstase la parastasul soției lui Viorel Păunescu. Uniți de necazuri, în plin divorț

EXCLUSIV Ioana nu renunţă la divorţ, dar face Paştele cu Ilie Năstase: ”Cum să-l las singur?”

Loading...
 
 

Citește și