Ioana Boureanu, cadouri exorbitante de la tatăl ei. În ce țară vrea să se mute adolescenta

ioana-boureanu-fata-cristian-boureanu.jpg

ioana boureanu
În februarie 2019, Ioana Boureanu a împlinit 18 ani
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În septembrie 2016, scene scandaloase șocau opinia publică. Imaginile cu Ioana Boureanu, târâtă pe asfalt de tatăl ei, care o căutase disperat după ce adolescenta plecase de acasă, au făcut înconjurul presei. Iată că la trei ani de la acel episod, cei doi au acum o relație bună, iar fostul politician nu doar că vorbește la superlativ despre Ioana, dar a și investit o mulțime de bani în confortul ei. La doar 18 ani, tânăra are apartament și mașină de fițe.

Viața lui Cristian Boureanu (46 de ani) se desfășoară la fel de alert ca până acum, însă fostul politician pare că a reușit să se țină departe de probleme în ultima perioadă. Se pregătește să îi deschidă proces polițistul cu care s-a bătut în trafic, în urmă cu doi ani, se pregătește de nuntă cu iubita lui tânără, Laura Dincă (23 de ani), și se bucură de tihna relației cu fiica lui, Ioana, cu care a reușit să să îngroape securea războiului. Astfel, în februarie 2019, când fiica lui a împlinit 18 ani, Cristian Boureanu i-a cumpărat acesteia cadou de majorat o mașină roșie ca focul, un Audi de 15.000 de euro, și un apartament în care locuiește, momentan, singură.

ioana-boureanu-fiica-cristian-boureanu1.jpg

ioana boureanu
Aceasta este mașina pe care Ioana Boureanu a primit-o cadou de la tatăl ei
Foto: Instagram

"Ioana nu stă la noi, i-am luat un apartament. Stă acolo, se pregătește de Bacalaureatul Internațional (n.r. a absolvit Mark Twain International School), e foarte ok, noi oricum am menţinut relaţia cu ea, chiar şi atunci când presa scria că suntem certaţi. Tot timpul s-a ocupat Cristi de ea. Aşteptăm să plece la facultate, în străinătate", a declarat Laura Dincă pentru Click.ro. Și iată că aici există opinii separate legate de țara în care va studia Ioana. „Ne-am dori ca Ioana să facă facultatea undeva unde este cald și să fie tot timpul soare, să se bucure de viață, adică să nu meargă unde merge chiar toată lumea. O variantă ar fi Tel Aviv, pentru că ea vorbește fluent ebraică, a fost la Lauder (n.r. Liceul Lauder Reut) din clasa I până într-a IX-a, a fost mai bună decât nativii, era cea mai bună din școală. Ea vrea Olanda – dar noi nu suntem de acord cu Olanda – și Monaco. Cred că Monaco o să fie”, a declarat, pentru Libertatea, Laura Dincă.

laura-dinca-fara-sutien.jpg

Cristian Boureanu și iubita lui sexy, Laura Dincă, se pregătesc de nuntă
Foto Facebook

Cum a fost bătută Ioana Boureanu în club

În februarie, luna în care a împlinit 18 ani, Ioana Boureanu a trecut printr-un scandal de proporții, care ar fi putut avea consecințe mult mai grave. Ioana Boureanu era în club cu prietenele, la majoratul uneia dintre ele. La un moment dat, tânăra s-a dus la baie, unde trei fete s-au năpustit asupra ei, doar pentru că a încercat să își facă loc printre ele. Ioana Boureanu a fost bătută măr și a fost nevoie de intervenția agenților de securitate ai clubului. După acest episod, fiica lui Boureanu s-a dus la farmacie și și-a bandajat rănile, apoi s-a întors în club. Coșmarul adolescentei nu s-a oprit aici! Agresoarele o așteptau în club, unde au luat-o din nou la bătaie, de data asta într-un mod barbar. Bătăușele i-au spart capul Ioanei Boureanu, care a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au pus copci. 

Citește și:

Exclusiv! Așa arată fata lui Boureanu după ce a fost bătută măr în club

Cristian Boureanu, nuntă inedită cu iubita de 23 de ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5