Cristian Boureanu şi iubita fac nuntă în secret? «S-ar putea să vă treziţi cu noi gata căsătoriţi»

2-3-bd-1.jpg

Laura Dincă şi Cristian Boureanu au trecut prin multe încercări de când formează un cuplu. Cei doi vor să se căsătorească cât de curând

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cristian Boureanu nu se lasă! Fostul deputat îşi va continua în instanţă răfuiala cu poliţistul cu care s-a bătut în trafic în urmă cu doi ani. Este decis să meargă până în pânzele albe şi îi va deschide şi el proces poliţistului. Are însă şi planuri mai „optimiste”: se pregăteşte de nuntă, cu iubita lui, Laura Dincă.

Cristian Boureanu este decis să meargă până la capăt şi intenţionează să-i deschidă şi el proces poliţistului cu care s-a bătut în trafic în urmă cu doi ani. Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv în luna mai de către Curtea de Apel Bucureşti la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în dosarul în care este acuzat că a lovit un poliţist rutier. Prima instanţă l-a condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare. În acelaşi dosar, prietena lui Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată la plata unei amenzi penale de 2.000 lei pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă. CAB a menţinut şi decizia pe latură civilă, prin care Boureanu a fost obligat să plătească 7.000 de euro daune morale către poliţistul Andrei Ovidiu. 

“Cristi mai are ceva de tras, plus că începem noi un proces împotriva poliţistului. S-a terminat doar procesul împotriva noastră”, ne-a declarat Laura Dincă.

Pe 20 iulie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă. Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01.30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei, de un echipaj de poliţie rutieră. Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta “s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocân-du-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

Boureanu (46 de ani) şi iubita lui de 23 de ani au şi alt fel de planuri pentru vara asta: bate nunta la uşă. Cei doi îşi doresc să se căsătorească de mai multă vreme, însă de fiecare dată căsătoria lor a fost împiedicată de ieşirile ”în decor” ale fostului deputat. “Noi am vrut să ne căsătorim de mult timp, dar de fiecare dată se întâmpla câte ceva. Aşa că nu ne mai facem planuri. S-ar putea să vă treziţi cu noi gata căsătoriţi”, ne-a declarat manechinul Laura Dincă.  

Din cauza deselor probleme cu legea pe care fostul deputat le-a avut în ultima vreme, Borureanu şi iubita lui Laura au rărit-o şi cu vacanţele în străinătate. Preferă să stea acasă cu cei trei căţăluşi pe care cei doi îi adoră. “Doi sunt yorkie şi unul e bichon, trei băieţi, pe toţi îi cheamă Boureanu 1, 2 şi 3. Nu ieşim cu ei, că i-am învăţat la pamperşi. Avem trei copii. Dacă o să vină şi copilul, Doamne ajută. Noi ne dorim”, a mai spus Laura.

I-a luat Ioanei apartament 

Cristian Boureanu a reuşit totuşi să îngroape securea războiului cu fiica sa, Ioana. Ca să-si spele păcatele din urmă cu câţiva ani când a târât-o în palme pe stradă, Boureanu i-a dat cadou Ioanei la majorat o maşină şi o casă. “Ioana nu stă la noi, i-am luat un apartament. Stă acolo, a terminat Bac-ul la şcoala internaţională, e foarte ok, noi oricum am menţinut relaţia cu ea chiar şi atunci când presa scria că suntem certaţi. Tot timpul s-a ocupat Cristi de ea. Aşteptăm să plece la facultate”, a adăugat Laura. În februarie anul acesta Ioana Boureanu a ajuns la Urgenţă după ce a fost bătută de trei femei într-un club de fiţe. Ioana Boureanu a suferit atunci răni serioase, iar medicii i-au pus mai multe copci.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Toată lumea s-a întrebat din ce mai trăieşte Cristian Boureanu după ce a ieşit din puşcărie. Nu se ştie ce afaceri învârte, dar şi-a uimit apropiaţii după ce şi-a permis o achiziţie extrem de scumpă: un apartament în valoare de 380.000 de euro, unde s-a mutat cu iubita tinerică, Laura Dincă.

  • Cristian Boureanu a scăpat de controlul judiciar pentru bătaia polițistului

    Cristian Boureanu a aflat joi (9 mai) ce au decis migistraţii după altercaţia din trafic care l-a avut cap de afiş pe fostul deputat în urmă cu aproape doi ani. Curtea de Apel București l-a condamnat pe fostul politician la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier. Decizia este definitivă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5