INTERVIU Războinica Marilena, de nerecunoscut după "Survivor": "Sorin si Musty erau capul răutăților!"

marilena_ciucurean_2.jpg

Marilena Ciucurean, una dintre cele mai bune concurente de la Survivor
foto: Kanal D

Marilena Ciucurean, una dintre cele mai bune concurente din echipa Războincilor, a povestit experiența ei la Survivor România, pas cu pas, într-un interviu acordat în exclusivitate, pentru Click.ro.

Marilena Ciucurean, una dintre cele mai bune concurente din echipa Războincilor, a părăsit competiția „Survivor România” când nimeni nu se aștepta. Marilena, tânăra profesoară de fitness în vârstă de 25 de ani, a avut un parcurs exemplar la Survivor România 2021, însă s-a oprit brusc. Ea a fost descalificată, pe 18 februarie, pe motiv că nu mai poate rezista în concurs, nu se mai regăsește și nu mai are niciun motiv să lupte mai departe. Se pare ca dorul de casă și, în special de iubitul ei, au făcut-o să nu mai suporte presiunea psihică din interiorul echipei, pe lângă accidentările pe care le-a suferit. De două ori, Marilena a fost votată drept preferata publicului, însă ea își dorea cu ardoare să revină acasă, lucru care s-a și întâmplat.

  • Click!: Experiența Survivor s-a terminat pentru tine prea devreme. Ai avut și probleme medicale. Te așteptai sa ieși așa repede? S-a spus că erai cea mai competitivă din echipa Războinicilor.

Marilena Ciucurean: Da, parcursul meu la Survivor România s-a terminat, din păcate. Nu sunt foarte grave problemele, încă fac niște investigații. Sunt o fire foarte competitivă și nu mă așteptam să clachez atât de repede. Decizia pe care am luat-o a fost una asumată.

  • Click!:Cum stai cu problemele de sănătate acum? E nevoie de noi intervenții medicale sau îți vei relua activitatea?

Sunt foarte bine acum. Am o problemă cu spatele, cred că la ultimul joc m-am sucit sau am căzut, nu-mi aduc aminte foarte bine. Îmi amorțesc picioarele și cred că asta este cauza. Am facut un RMN, aștept rezultatul, sper să fie bine. Vreau să imi reiau activitatea la sală. Acum sunt bine, mai am niște dureri de cap, dar nimic grav.

  • Cu ce gânduri ai plecat la Survivor? Să câștigi competiția?

Am plecat la Survivor România nu neapărat să câștig, dar îmi doream să ajung până în finală. Mi-am dat seama că va fi foarte greu. În primul rând, am plecat să mă autodepășesc și să mă cunosc mai bine. Mi-am depășit foarte multe limite, una dintre ele este frica de apă. În al doilea rând, m-am cunoscut cine sunt, ce fel de om sunt. Am învățat să apreciez anumite lucruri aparent neimportante, mi-am dat seama că sunt o familistă convinsă cu dorul acela de casă, care te face să experimentezi o anumită disperare.

marilena_ciucurean_2.jpg

Marilena Ciucurean, acasă, total diferită de cea pe care ați văzut-o la TV
foto: Instagram
  • Cine crezi că are șanse să iasă învingător până la urmă?

Mi-aș dori să câștige Albert, nu pentru că îmi este prieten, ci pentru că este o persoană care chiar își dorește cu adevărat să câștige. Cred că sunt șanse să fie un câștigător și de la Faimoși, băieții sunt buni, dar și Elena Marin este o luptătoare. Și Marius Crăciun, concurentul cel nou are șanse.

  • E adevărat că fetele de la Războinici sunt mai bune decât băieții? Care era atmosfera la voi în echipă?

Fetele de la Războinici au fost, sunt și vor fi mult mai bune decât băieții. Din cauza asta în ultimul timp s-au ivit anumite invidii și au plecat conflictele. Inclusiv divergențele mele cu Sorin și Musty tot de aici au pornit. Atmosfera era una bună, comunicam, ne certam destul de rar, nu ca în tabăra Faimoșilor. Eram mai liniștiți. Cred că aveam bun simț, dincolo de conflicte.

„Sorin si Musty erau capul răutăților la Războinici”

  • S-a vorbit foarte mult de strategii atât în echipa voastră, cât și la Faimoși. Cine crezi că e "capul răutăților" în competiție?

Și strategiile de joc și cele din camp erau făcute de două persoane și cred că s-a observat acest lucru și acasă: Sorin si Musty. Capul răutăților tot ei erau. La Faimoși cred că Moroșanu și Zannidache. De Zanni îmi place că este o persoană sinceră și cred că are dreptate în ceea ce zice.

  • Ce a însemnat experiența Survivor pentru tine? Cât de greu a fost să te adaptezi la condițiile grele din junglă?

Experiența pe care am trăit-o la Survivor este cea mai intensă și nu mulți o pot avea. Ce am trăit acolo nu am mai trăit și nu voi mai trăi niciodată. Am descoperit la mine foarte multe lucruri, că sunt foarte sensibilă. Acasă, până la 26 de ani, am plâns de câteva ori, acolo extrem de des. Am descoperit cum e să-ti păstrezi calmul când toți sar pe tine, să treci peste obstacole fără să le dai curs, am învățat să nu mai fiu atât de impulsivă, să ascult oamenii, să încerc să-i motivez. Am învățat să nu fiu egoistă, orgolioasă și, de la fiecare dintre colegii mei, am învățat ceva, iar asta mă face să fiu mândră și fericită că i-am cunoscut. Eu mi-am câștigat trofeul și am plecat din competiție cu zâmbetul pe buze. Am simțit lipsa telefonului de două ori, când instinctiv am vrut să-l scot din buzunar. M-am adaptat greu cu lipsa hranei, îmi era foame încontinuu.

marilena-survivor_romania_16.jpeg

Marilena a fost descalificată și a părăsit Survivor România
foto: Kanal D
  • Consideri că au ieșit din competiție concurenți care nu meritau?

Da, cred că au ieșit cei mai buni concurenți. De la Războinici au plecat concurenți care aveau șanse să câștige: eu, Lucian și Alin.

  • Ai fost așteptată la aeroport de iubit. Te gândești la o căsătorie în curând ?

Da, m-a așteptat iubitul meu, de care mi-a fost foarte dor. Doresc ca totul să vină de la sine, avem o relație frumoasă și ne înțelegem foarte bine.

  • Ți -a schimbat viața Survivor România?

Survivor România mi-a schimbat viața și felul de a fi. Am descoperit importanța lucrurilor foarte mici, cât trebuie să apreciem ceea ce ignorăm acasă. Uneori îmi repezeam părinții la telefon sau uitam să îi sun și acolo am înțeles cât de important era să îi aud câteva secunde să mă motiveze. Am văzut cât de importantă este prietenia. Aruncam multă mâncare când eram acasă, acolo îmi doream să primesc o bucățică de pâine. Te schimbă în bine aceasta competiție, e cea mai importantă lecție din viața unui om.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Alexandra Stan, dezvăluiri la sosirea în țară: „E o mâncătorie cum nu vă închipuiți. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv”

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1