INTERVIU Natalia Mateuț, schimbare radicală în viața personală: "Îmi place să mă bucur de libertate"

natalia-mateut.png

Natalia Mateuț
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Natalia Mateuț a fost întotdeauna o răsfățată! Nu i-a lipsit nimic și a trăit 29 de ani alături de familia ei, mama, sora și tatăl său celebru, Dorin Mateuț. Pentru că își dorește să vadă cum e să locuiască singură și să fie independentă, să se gospodărească ea însăși, Nati a decis că a sosit vremea să se mute singură într-un apartament de 200 mp primit cadou de la părinți. Vedeta Antena Stars nu are deocamdată un iubit și trăiește la cote maxime starea de libertate! Într-un interviu pentru Click, Nati a făcut “lumină” cu ce se întâmplă acum în viața ei!

 • Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când s-a mai relaxat situația și am trecut de la starea de urgență la starea de alertă?

 Din fericire am fost una dintre cele care a avut activitate în timpul perioadei de izolare, filmările pentru emisiunea de pe Antena Stars, “Cea mai tare din parcare”, și cele pentru vlog au continuat. Asta nu înseamnă că am sfidat regulile impuse, din contră, am fost extrem de precaută. Odată cu 15 mai, m-am mai relaxat și am putut să îmi văd prieteni pe care poate nu îi văzusem de dinainte de explozia pandemiei, și am făcut drumuri la bunica mai dese, pentru că am încercat să o protejăm cât am putut.

 • Cum te-ai simțit în perioada asta de 2 luni în care am fost cu toții îngrădiți, mai ales că tu ești o femeie foarte activă și plimbăreață? Ți-au lipsit cluburile, distracția cu fetele, vacanțele?

Nu pot să zic că mi-au lipsit cluburile sau distracțiile, am înțeles că este o perioadă în care se așează multe, în care se cern lucruri și în care trebuie să ne concentrăm atenția pe cu totul altceva decât viața de dinainte. Mi-au lipsit sigur evenimentele, socializarea și oamenii dragi mie, însă am înțeles că este un punct de cotitură pe care trebuie să îl respectăm și trecem cu maturitate. Am făcut mult sport în casă, am stat mult cu ai mei și am învățat să mai gătesc unele rețete (râde).

 • Cum te-ai descurcat cu înfrumusețarea în perioada de izolare?

Nu mi-a fost greu cu înfrumusețarea, pentru că muncind și având filmări, am fost cumva acoperită pe partea aceasta, însă m-am descurcat în proporție de 80% singură. Mă machiez și coafez perfect de una singură, așa că nu a fost un impediment.

 • De ce anume ți-a fost cel mai mare dor? După ce ai tânjit?

Cel mai mare dor mi-a fost de oameni și de socializarea dintre noi, de grupurile de oameni, de evenimentele frumoase care ne aduceau împreună, care ne făceau să radem, să împărțim impresii și povești. Lucrez în media de atâția ani, iar socializarea înseamnă totul pentru noi.    

 • Cum crezi că va fi de acum înainte? Trecem și vom trece prin multe schimbări. Îți pare rău de ceva anume?

În mod cert, lucrurile nu vor reveni prea curând la normalitatea de dinainte și va trebui să ne adaptăm uneia noi. Unei normalități în care distanțarea socială va fi în continuare o regulă. Cred că viitorul înseamnă mult online, cu toate că nimic nu este mai frumos decât o îmbrățișare și o vorbă spusă față în față. Vom reveni, însă cu pași timizi și grei la ceea ce a fost.     

 • Ultima dată când am vorbit cu tine nu aveai iubit! S-a schimbat ceva între timp? Ești acum într-o relație? Ți-ai găsit jumătatea?   

Nu sunt în perioada de căutare a unei relații, câtă vreme am tot avut. Sunt în perioada vieții în care îmi place să mă bucur de libertate, de mine și atât. Am o perioadă extrem de aglomerată cu proiectele mele, care îmi solicită aproape toată săptămâna, unde mai pui că mă și mut luna viitoare și sunt în căutări de mobilă, canapele și altele.

 • Dacă se îndrăgostește de tine un băiat care nu are vreo situație financiară bună și se întâmplă să îți placă și ție de el, ce faci? Îl refuzi din start?

Cumva partea cu zona financiară nu mai este un reper pentru mine, cu toate că sigur îți dorești ca omul de lângă tine să aibă măcar același nivel de trai ca și tine. Cred că oricum ne învârtim în anturaje cu oameni din “zona noastră” așa că treaba cu banii nu este o problemă neapărat.

 • Cum e Natalia Mateuț după izolare? Ce schimbări ai observat la tine?

Mulțumesc lui Dumnezeu mi-a mers chiar bine perioada aceasta pe partea pe promovare. Marea majoritate a clienților au investit în zona de online și atunci social media a devenit un promotor puternic al diverselor produse în această perioadă în care lumea s-a concentrat mult pe online.

natalia-mateut_5.jpg

natalia mateut
Natalia Mateuț prezintă emisiunea «Cea mai tare din parcare», de la Antena Stars
foto: arhivă personală
 • Ce proiecte noi pregătești?

Momentan mă concentrez pe ceea ce am deja. Îmi doresc mult să cresc vlogul, iar pentru asta e nevoie de muncă și răbdare, mai ales că pentru mine e o zona nouă, neaccesată până acum. Altfel, vine vara, iar sezonul estival poate aduce odată cu soarele și alte surprize în ceea ce mă privește.

 • Ziceai că te muți singură? A venit momentul, acum, la 29 de ani?

Mă mut într-un apartament foarte frumos, foarte mare, de 200 mp, foarte central ca zona. Este al meu, al părinților mei, deci nu o să plătesc chirie. Am mai avut de-a lungul timpului dorința de a mă muta, dar a intervenit mereu câte ceva. Am fost și comodă și în principiu am tot stat cu iubiții mei acasă la ei, am fost genul ăsta. Și atunci nu avea sens să mă mut! Acum, pentru că sunt într-o perioadă în care sunt singură, făcând referire  și la relație, și chiar dacă ar fi să am un iubit, nu mi-aș dori să mă mai mut atât de devreme cu el, vreau să mă mut singură. Confortul și independența și bucuria de a fi tu cu tine, mai ales la 29 de ani, eu zic că sunt mai mult decât binevenite! Drept urmare sunt într-o perioadă în care îmi caut mobilă, mi-am ales deja canapeaua, trebuie să vină zugravul să îmi zugrăvească apartamentul, pentru că până acum am avut chiriași și trebuie puțin renovat. Îmi dau tot felul de comenzi de mobilă. Mi-am comandat o masă foarte frumoasă, unde să îmi invit prietenii și să mâncăm împreună. Legat cumva cu toată perioada asta de izolare am și învățat să mai gătesc câte ceva, pentru că nu era punctul meu forte, numai bine că mă mut și va trebui să mă super gospodăresc singură, nu că mama nu mi-ar mai trimite mâncare și bunătăți făcute de ea, dar cu siguranță nu o să mai dau atât de des pe acasă ca să mănânc, de aici, de la ei.

Citește și:

Natalia Mateuț, presată de părinți să facă mai repede copii: «Am alte priorități acum»

Natalia Mateuț intră în „reparații” capitale

Loading...

Citește și

 • star matinal echipa

  Toamna vine cu schimbări mari la toate posturile tv. Mai marii trusturilor au renunţat la unele vedete care aveau salarii colosale, dar şi la prezentatori care nu erau prea bine plătiţi. În această a doua categorie intră Răzvan Botezatu, gazda Star Matinal, şi asistenta tv Raluca Dumitru. Bruneta îşi dorea de mai mult timp să renunţe la job, având în vedere că salariul ei era foarte mic, iar decizia şefilor nu a fost deloc o surpriză pentru ea.

 • Vedetele noastre s-au întrecut în fotografii, în vacanţele petrecute în locuri exotice. Cea mai obraznică a fost, de departe, Anna Lesko, care ne-a arătat atât bustul siliconat, cât şi posteriorul bombat şi ferm. O mare surpriză este însă solista de muzică populară Ornela Pasăre, al cărei decoleu de infarct a fost apreciat de tot Internetul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1