Natalia Mateuț, presată de părinți să facă mai repede copii: «Am alte priorități acum»

natalia-mateut_8.jpg

natalia mateut sexy in hamac
Natalia Mateuț nu se gândește la copii la vârsta de 29 de ani
foto: arhivă personală

La 29 de ani, Natalia Mateuț, prezentatoarea emisiunii «Cea mai tare din parcare», difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, știe foarte clar ce își dorește! Să își trăiască viața din plin, să fie împlinită profesional și să se plimbe cât mai mult! Mama ei însă este de altă părere. Își dorește cât mai curând nepoți!

«Mă tot bârâie mama la cap să fac copii, că e frumos să fii mamă tânără! Mama m-a făcut devreme, ea are acum 48 de ani și își dorește și ea la rândul ei nepoți. Nu zic că nu îmi doresc și eu copii, dar trebuie să ai și cu cine să îi faci, iar eu nu mi-am găsit încă jumătatea perfectă. Deocamdată sunt încă singură și am alte priorități. Vreau să mă distrez, să mă plimb și să mă simt bine, să îmi fac o firmă de organizări evenimente cu prietenele mele, mai am câte ceva de făcut până să devin mamă», mărturisește Nati, fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateuț.

natalia-mateut_5.jpg

natalia mateut
Natalia Mateuț prezintă emisiunea «Cea mai tare din parcare», de la Antena Stars
foto: arhivă personală

Natalia Mateuț, vacanță cu peripeții la Londra

Concentrată mai mult acum pe distracție și călătorii, Natalia Mateuț tocmai ce s-a întors dintr-o scurtă excursie din Anglia. Sora ei a împlinit 25 de ani și a serbat-o la Londra, alături de încă două prietene. La  întoarcerea în țară, din cauza condițiilor nefavorabile de pe aeroport, fetele au pierdut avionul spre casă și și-au mai prelungit cu o zi vacanța.

natalia-mateut_3.jpg

natalia mateut
Natalia Mateuț s-a distrat cu prietenele la Londra
foto: arhivă personală

«Mi-am aniversat sora la Londra. A împlinit 25 de ani, a fost un weekend legendar. Am plecat în Anglia împreună cu sora mea și cu prietenele noastre cele mai bune. Am fost aceeași gașcă cu care am plecat și în Mexic, la Tulum. Ne-am distrat, a fost foarte frumos, dar s-a lăsat și cu peripeții. Uneia dintre fete i s-a furat telefonul, apoi am pierdut avionul la întoarcerea acasă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fost viscol, așa că am mai fost nevoite să mai rămânem o noapte în Anglia », a povestit Natalia Mateuț pentru Click.ro.

Citește și:

Ultima asistentă tv netunată îşi pune azi «balcoane»

Prin ce chinuri trece Natalia Mateuț pentru silueta ei de vis

Loading...

Citește și