Mirela Vaida, imagine emoționantă alături de soțul ei și cei trei copii

mirela-vaida.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida se află în concediu de maternitate după ce a născut al treilea copil
Foto: Instagram

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar 10 zile, iar vedeta și-a surprins fanii cu o imagine de colecție alături de cei trei copii ai ei: Carla, Vladimir, Tudor și soțul acesteia.

Mirela Vaida profită din plin de faptul că a născut pe cale naturală, motiv pentru care vedeta nu a avut, astfel, nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume. La doar 10 zile de când și-a strâns pentru prima oară micuțul în brațe, Mirela a ieșit cu Tudor Ștefan la plimbare, dar a ales să-i ia și pe ceilalți copii cu ea și soțul ei.

56270330_1958458060932356_8598633687291747852_n.jpg

Mirela Vaida se bucură din plin de timpul liber petrecut cu familia
Foto Instagram

„Am încercat un selfie în 5! Atât a încăput în poză… ??? Duminică minunată!! La mulţi ani, Floriilor! #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #weekend #sunday #familytime”, a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

Mirela Vaida i-a ținut locul Simonei Gherghe la Acces Direct

Mirela i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea pe care Vaida o modera, „Totul pentru dragoste la bine și la greu”, a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

Pauza din televiziune a fost binevenită însă, având în vedere că acum artista are timp din plin pentru a se concentra pe viața de familie. Mirela e „topită” după micuțul ei, însă se tot gândește cum se va putea împărți de acum în colo la trei, fără să trezează gelozie în ceilalți doi copii ai ei. 

„Uite așa stă lipit de când a venit pe lume! Ce facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3?!”, a scris Mirela Vaida în dreptul unei imagini emoționante cu micuțul ei, pe care a publicat-o recent în mediul online. 

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida este o fire deschisă și extrovertită, fiind mereu în largul ei atunci când toți ochii sunt pe ea. Am putea susține chiar că, pe cât de mondenă și prezentă în viața publică este Mirela, pe atât de retras și misterior este soțul ei, Alexandru, despre care nu se știu foarte multe, având în vedere că acesta nu este întocmai un împătimit al showbizului. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida!

  • Mirela Vaida s-a recuperat rapid după nașterea celui de-al treilea copil al său și a fost, astfel, externată din spital, proaspăta mămică dezvăluind că abia așteaptă să ajungă acasă la ceilalți micuți ai ei, cărora abia așteaptă să le facă cunoștință cu frățiorul lor, micuțul Tudor. În timp ce Mirela a fost internată în spital, aceasta a dezvăluit că soțul ei, Alexandru, a fost cel care s-a ocupat în totalitate de cei mici.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1