INTERVIU Diana Enache de la PRO TV, despre soțul regizor: «M-a cucerit la o cină cu varză călită»

diana_enache_1.jpg

Diana Enache prezintă știrile PRO TV de la ora 13.00

Diana Enache de la Știrile Pro TV nu este singura vedetă de televiziune din familie, căci soțul este regizor, iar cumnata și socrul sunt actori. Am vrut să știm cum e viața de familie pentru îndrăgita prezentatoare de știri, dar și cum au trecut ultimele 6 luni pentru ea fiul ei, Tomas, în vârstă de aproape 6 ani.

  • Click!: Ești una dintre vedetele speciale de la Știrile Pro TV și am vrea să știm cum a fost izolarea asta pentru tine?

Diana Enache: Nu m-am gândit niciodată la mine că la o “vedetă specială”, dar mulțumesc. Începutul a fost că un scurtcircuit care m-a deconectat brusc de la normalitate și rutină. Cred că așa a fost pentru toată suflarea omenească, e firesc. Nu o să spun că mi-a fost ușor să stau numai în casă; sunt un om activ, cu obiceiuri și fixații, da, așa că a trebuit să mă reașez un pic din mai multe puncte de vedere. A fost, totuși, dincolo de frici și întrebări, un exercițiu bun de autodisciplină.

  • Ce alte preocupări ai avut în izolare? Ce ai decoperit că îți mai place să faci? Ai gătit ceva special?

Am descoperit că nu gătesc chiar rău, însă nu m-aș arunca la meniuri complicate. Am încercat și mi-a ieșit, pentru prima oară, ciorbă de perișoare. Dacă aș fi știut și să folosesc oală potrivită ar fi fost un experiment perfect. Mi-au rămas vreo 8 perișoare.

diana_enache-ok_romania.jpg

Diana Enache și băieții ei: soțul Adrian și fiul Tomas
foto: OK! România
  • Cum te distrezi cu fiul vostru? Cum i-ați explicat ce se întâmplă pandemia de coronavirus?

Dansăm, țopăim, jucăm teatru, facem pantomimă, batem step – toate, în casă. Apoi, afară cutreierăm orașul, căutăm străduțe cu case vechi, cu arhitectură frumoasă, care să-l inspire pe băiețelul nostru la desen. În această vara, vrem să vadă colțurile acelea minunate de București cu graffiti și Street Art. L-au impresionat cele de pe Arthur Verona, așa că mai căutăm să-i arătăm. I-am explicat că trebuie să avem și mai multă grijă de noi, că este important să continuăm să ne spălăm pe mâini, să purtăm masca și să nu ieșim din casă pentru că un virus, un “inamic”, precum unii din jocul lui preferat, Minecraft, ne poate îmbolnăvi, iar noi nu avem, deocamdată, toate armele necesare să îl învingem. Așa că, trebuie să fim deștepți și să ne ferim până când medicii vor găși o soluție. Și copilul a înțeles atât de bine încât îmi atrăgea atenția dacă îmi pică masca de pe nas.

  • Pandemia asta v-a anulat concedii sau planuri făcute?

Nu neapărat. Nu prea facem planuri cu bătaie lungă, așa că măsurile luate de autorități nu ne-au dat peste cap vreun plan de vacanță. Nu vom ieși din țară anul acesta, asta este sigur, așa că ne reorientăm către zonele din țară care merită descoperite.

  • Ce îți dorești să faci se vor ridica restricțiile? De ce îți este cel mai dor?

Îmi lipsesc foarte mult concertele, festivalurile. Mie, dar și băiețelului meu, căruia i-a plăcut enorm anul trecut, la Electric Castle. Încă le povestește prietenilor cum a stat în camping, la căsuță și cum a dansat în față scenei. Am mers cu el la aproape toate festivalurile și concertele unde îl puteam lua.

diana-enache.jpg

Diana, așa cum nu o vezi la știri
foto: Facebook
  • Tu și regizorul Adrian Horobeț aveți o familie frumoasă și un copil reușit. Cum v-ați cunoscut?

Mulțumim. Într-un club din Centrul Vechi. M-a cucerit, apoi, la o cină cu varză călită.

  • De ce nu-i porți numele? Pentru că mai există o Diana Enache în showbiz și vă confundă lumea

Sunt zeci de Diana Enache, cel puțin pe rețelele sociale. Sunt un om obișnuit. Specială, însă, pentru cineva special, care a spus că Diana Enache este una și așa trebuie să rămână.

  • În familie nu ești singura vedetă, soțul e regizor, iar socrul și cumnata ta sunt actori. Ți-ar fi plăcut să fii actriță?

Nu mă consider vedetă. Am o meserie extraordinară, adevărat. Da, mi-ar fi plăcut să fiu actriță. Sunt, oricum, cam în aceeași zonă. Obișnuiesc să spun că “am spectacol” atunci când întru în jurnal. Nu cu public în fața mea, dar cu zeci de mii de perechi de ochi dincolo de cameră.

S-au căsătorit anul trecut

Diana Enache (40 de ani) și Adrian Horobeț (45 de ani) s-au căsătorit abia anul trecut, în decembrie, deși formează un cuplu de aproape 10 ani, iar fiul lor s-a născut în ianuarie 2014. Adrian Horobeț s-a implicat în mai multe campanii umanitare, regizând diferite spoturi, dar a lucrat și cu frumoasa Antonia, ”aranjând” unul dintre clipurile muzicale ale artistei. A colaborat, tot în calitate de regizor, cu Gică Hagi și apoi cu Adrian Mutu.

Citește și:

Ştiristele Pro Tv Andreea Marinescu şi Lavinia Petrea s-au afişat cu soţii pe care i-au ţinut ascunşi

INTERVIU Cosmin Stan: "Mi-am dorit să revin la Știrile PRO TV din secunda în care am plecat, acum 10 ani"

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1