INTERVIU Dan Badea, 3 ani de la nunta cu Mădălina: «Pur și simplu nu îmi văd viața altfel»

dan-badea-fiu.jpg

Dan și Mădălina, fascinați de micuțul Arias Dan Ioan
foto: OK! România

Îl vezi la iUmor, la spectacolele de stand-up comedy și pe rețelele sociale. Dan Badea (44 de ani) e unul dintre cei mai bine cotați comedianți autohtoni, însă iată că ia note maxime și la capitolul familie. El ne-a povestit despre cât de frumoasă îi fac viața soția Mădălina și fiul Arias.

  • Click!: Ai reluat spectacolele de stand-up? Unde le susții?

Aveam multe spectacole vândute în martie și oamenii și-au păstrat biletele, așa că am fost primul comediant care a făcut spectacole în aer liber cu 500 de oameni imediat cum s-a putut. Plănuiesc să mă duc și în Europa și UK cât de curând, pentru că oamenii au preferat să nu returneze biletele ci să mă aștepte și asta mă flatează.

  • S-au împlinit 3 ani de la căsătoria cu Mădălina! Cum e relația voastră?

Au trecut trei ani în care am realizat foarte multe împreună și ne-am apropiat într-un fel atât de frumos și de intim, încât pur și simplu nu îmi văd viața altfel.

dan_badea_tata_3.jpg

dan badea sotie copil
Dan și Mădălina Badea au devenit părinții unui băiețel
Foto: arhivă personală
  • Unde ai cerut-o de sotie?

Am cerut-o în căsătorie în Las Vegas, după ce am purtat inelul prin toată America. A fost un moment emoționant, la care oamenii din jur au aplaudat, iar eu din reflex am făcut o plecăciune (râde).

Copilul ne-a schimbat mult în bine, în sensul că apreciem altfel tot ce ni se întâmplă. Vedem prin ochii lui mirați amănunte ale vieții cotidiene care poate treceau pe lângă noi. Apreciem altfel o plimbare în parc sau... o oră de liniște! (râde)

  • În vacanță ați fost?

Am fost de două ori la mare, la noi, în timpul săptămânii, și a fost minunat să-l vedem pe Ari bucurându-se de tot ce i se întâmplă.

  • Vă e teama de virus?

Chiar dacă am avut filmări, spectacole sau am fost în vacanță, precauția a fost și rămâne de bază. Am fost atenți dintotdeauna la igienă și sănătate, iar acum mai mult ca oricând, mai ales că încercam să ducem o viață normală în condițiile actuale.

  • Ce faci în timpul liber?

Îmi place să-mi petrec timpul liber alături de familie și de prieteni, dar cel mai mult mă bucur să văd cum crește copilul și ce transformări uimitoare se întâmplă de la o zi la alta.

12-13-vedete-lora-1.jpg

august 2017. Dan s-a căsătorit cu Mădălina
  • Dacă ar fi sa o iei de la capăt, ce nu ai mai face și ce anume ai mai face la fel?

Aș găsi-o pe Mădălina mai repede!

  • Ai vreun regret?

Deși îmi place la nebunie ce fac când am filmări sau turnee zile la rând, regretul meu este că sunt departe de familie. Nu e același lucru atunci când comunici online.

  • În ce proiecte ești implicat sau ce îți dorești să faci pe viitor?

O să fac un podcast ”Nostalgic”, o nouă serie ”La Seral”, un turneu de toamnă cu noul show și, bineînțeles, iUmor sezonul 9. (n.r. emisiunea a avut premiera pe 13 septembrie)

iumor.jpg

Jurații și prezentatorii emisiunii "iUmor'
foto: Antena 1

iUmor, în fiecare duminică, de la ora 21.00

Sezonul 9 iUmor a avut premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au jurizat momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și:

Drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut în pușcăria Jilava. Mama ei a furat mâncare și a primit 6 luni

Bendeac a amuțit când a auzit cu ce se ocupă: "Mă filmez când mă joc". Am găsit-o pe Internet pe fata cu papagalul, de la iUmor

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1