Bendeac a amuțit când a auzit cu ce se ocupă: "Mă filmez când mă joc". Am găsit-o pe Internet pe fata cu papagalul, de la iUmor

bianca-sasu-iumor.png

Bianca Sasu a avut un efect incredibil asupra lui Mihai Bendeac

Emisiunea iUmor a revenit duminica trecută la Antena 1 și deja s-au viralizat câteva apariții. Este vorba și despre momentul Biancăi Sasu, o suceveancă extrem de senzuală, care a apărut pe scenă cu un papagal colorat pe umăr. Ceea ce a urmat l-a trecut pe Mihai Bendeac prin toate stările. Iată cu ce se ocupă, în viața reală, tânăra de 22 de ani!

Bianca Sasu este din comuna Vama, județul Suceava, și are 22 de ani. A venit la iUmor împreună cu papagalul ei, Nuc, iar momentul ei de pe scenă are acum aproape 500.000 de vizualizări pe YouTube. "Pentru cine nu mă știe.. sunt eu. Am emoții îngrozitoare ceea ce, sigur, nu vă pasă. Am venit cu păsăroiul Nuc. Vreau să devină celebru și să cunoască fete", și-a început Bianca prezentarea. Ceea ce a urmat a fost mai degrabă un flirt permanent cu publicul și cu Mihai Bendeac, care și-a arătat, fără probleme, fascinația pentru Bianca. Când a auzit că este studentă la Genetică Moleculară, Mihai Bendeac a fost ca lovit de fulger.

Bianca Sasu: "Mă filmez când mă joc"

Punctul culminant a fost însă atunci când jurații au întrebat-o pe Bianca ce studiază, iar când au auzit că e studentă la Facultatea de Genetică Moleculară s-a făcut liniște în platou. Ironizată de Cheloo că nu va câștiga foarte multți bani într-un laborator de știință, suceveanca a contraatacat furtunos: "Pentru mulți bani m-am reprofilat puțin. Fac stream. Mă filmez când mă joc".

bianca_sasu_7.png

foto: instagram

Ochii lui Mihai Bendeac scoteau deja flăcări, gândindu-se probabil cum poate să îi afle contul de videochat, însă Bianca avea să îl dezamăgească. "Sunt o gameriță de succes, joc jocuri pe calculator".

Cu ce se ocupă Bianca Sasu pe calculator

Evident că mulți s-au gândit la videochat, mai ales că tânăra a vorbit și s-a îmbrăcat extrem de senzual, însă adevărata ei meserie este aceea de entertainer la o companie de jocuri video. Practic, Bianca se filmează în timp ce se joacă, interpretează diferite roluri, face conversație cu ceilalți jucători din rețea.

bianca_sasu_6.png

Bianca, în timpul unui joc video
foto: instagram

Această activitate a trecut granița unui hobby de apartament, căci Bianca este o voce în online, în acest domeniu, fiind constant invitată în emisiuni, dezbateri, concursuri de profil. Pagina ei de Instagram este un mix între fotografii sexy și capturi cu ea din timpul jocurilor video. Evident că Delia și Bendeac i-au verificat conturile sociale și au rămas impresionați de înfățișarea studentei la Genetică Moleculară.

 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • Maximize

1/10
Citește și:
 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1