INTERVIU Culiță, dezvăluiri emoționante despre relația cu Daniela. Cu cine va rămâne prieten după Survivor

culita-daniela.jpg

Culiță, revedere emoționantă cu Daniela, după 5 luni
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Culiță Sterp, fost concurent la "Survivor Romania", este primul din istoria reality-showului care și-a dorit să fie descalificat. Solistul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, în care ne-a povestit cum a fost întoarcerea acasă, la iubita lui însărcinată, dar și ce planuri au ca tineri părinți.

 • Click!: Te-ai întors acasă, bine ai venit. De cine ți-a fost cel mai dor?

Culiță Sterp: Cel mai dor pe lumea asta mi-a fost de iubita mea, Daniela, cea care în curând va aduce pe lume copilașul nostru, de mama mea, de frații mei, de oamenii care au fost lângă mine și la bine și la greu. Mi-a fost de viața pe care o am acasă, de toate lucrurile pe care mi le-a dat Dumnezeu, de muzică. Abia aștept să merg la evenimente să mă întâlnesc cu oamenii, să îmi iau energia de la ei.

 • Ce ai mâncat și ce ai făcut prima oară când ai ieșit de la "Survivor"? Îți era dor de mâncarea de la mama ta?

Când am ajuns acasă m-am aruncat direct în mâncarea mamei Geta, am luat o bucată mare de brânză pe care am mâncat-o cu ambele mâini, nu mai puteam să respir. Mi-a făcut mama salată boeuf, ouă umplute, slănină, cârnați. Îmi era dor de mâncarea tradițională cu care am crescut. N-am știut ce este ăla suc sau fast food decât după ce am început să ieșim în lume. Am crescut natural și mi-a fost dor de gustul copilăriei. Am avut o singură problemă, mi s-a micșorat stomacul și nu am putut să mănânc foarte mult.

 • Ești primul concurent din istorie care a renunțat la competiție. Chiar atât de mare a fost dorul?

Am renunțat, așa e. Mă bucur din suflet că am ajuns și am avut ocazia să particip la Survivor România, însă familia este pe primul loc. Nu a putut să mă țină nimic acolo, dorul de casă mă trăgea înapoi. În ultimul timp nu mai puteam să mă concentrez atât de mult pe trasee. Eram acolo fizic, dar mintea îmi era acasă.

 • Te-ai gândit ce nume ai vrea să poarte băiatul tău? Mai vrei un copil?

Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât.

familia_lui_culita.jpg

Culiță, alături de mamă, de frate și de surorile lui
foto: arhivă personală
 • Ce ți s-a părut cel mai greu la acest realty-show?

Cel mai greu a fost dorul de casă care a început să se accentueze după prima lună la Survivor România, apoi.... lipsa mâncării, foamea. Am mai răbdat foamea, au fost zile în care nu am mâncat, fiind cu treabă, dar ajungeam seara acasă și totul era OK. Aici nu aveam ce să mâncăm în afară de nuci de cocos și ceea ce câștigam la reward-uri. Era foarte greu. Chiar m-a întrebat Daniela dacă mâncam ceva dimineața când ne trezeam în Dominicană. Ce să mâncăm? Respirăm, beam apă, spărgeam o nucă de cocos și mergeam la joc.

 • Cât ai slăbit? Câte kilograme aveai când ai plecat?

Aveam 105 kilograme când am plecat în Dominicană și când am ajuns acasă m-am cântărit și am 88 de kilograme. Mie nu mi s-au văzut niciodată coastele. Dar mi-a prins bine experiența, a fost o detoxifiere pentru organism. Daniela, când m-a văzut, a spus că sunt exact cum eram în clasa a doisprezecea, la liceu.

 • Cu cine vei rămâne cel mai bun prieten de la Survivor? Există cineva cu care nu vei mai vorbi după emisiune?

Voi rămâne prieten cu majoritatea dintre ei, sunt mai apropiat de cei cu care am fost de la început, Cosmin, Sebi, Zanni, Ștefan, Jador. Nu voi avea o prietenie cu Simona Hapciuc și Raluca, dar dacă le voi întâlni pe stradă, cu siguranță le voi saluta. M-au deranjat câteva lucruri pe care le-au spus, dar nu sunt genul care să răspundă cu aceeași monedă.

 • Pe cine ai sunat prima oară când ai ieșit din competiție?

Pe Daniela, însă după ce am citit mai bine de o oră cele peste 1000 de mesaje pe care mi le trimisese de când am plecat. Când dorea să vorbească cu mine, să îmi spună gândurile, ce simte, îmi trimitea un mesaj, chiar dacă știa că nu am cum să le văd. Mi-a trimis și videclipuri cu evoluția sarcinii. Ca atare, prima oară am citit mesajele ei, care m-au emoționat și apoi ea a fost prima persoană pe care am sunat-o.

 • Ce te-a surprins cel mai mult la întoarcerea pe aeroport?

M-a surprins că erau mulți oameni care veniseră pentru mine, să mă susțină și mi-au dat din energia lor, din căldura lor și pentru asta le mulțumesc. M-a surprins și că am plâns, nu doream acest lucru, dar am văzut-o pe mama și m-a emoționat.

daniela-iubita-lui-culita-sterp.jpg

Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți
 • Ce îți dorești pentru următoarea perioadă, în afară de a stă cu familia?

Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră, pe care am cumpărat-o anii trecuți dar nu am apucat să o mobilăm, utilăm. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții și să fac muzică pentru sufletul oamenilor. Voi avea mai multe colaborări frumoase. Îmi doresc să mă văd cu oamenii în concerte, să treacă pandemia și să mă hrănesc din energia lor.

 • Vă pregătiți de nuntă?

Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă.

 • Ești mândru că ai fost un exemplu pentru o mulțime de telespectatori, de la copii pînă la oameni maturi?

Mă bucur din toată inima când văd că oamenii vin să-mi spună că mă apreciază. Cel mai mult mă impresionează și mă emoționează când mă recunosc copiii foarte mici, de până în 10 ani, sunt uimit când le văd reacțiile și îmi place să vorbesc cu ei. Dacă am fost un exemplu, pentru mine este onorant. Eu le mulțumesc și celor care nu mă plac. Energia pe care o primesc de când m-am întors, comentariile de susținere pe care le citesc îmi arată că am ieșit pe plus din toate punctele de vedere din această competiție grea, Survivor România.

Citește și:

Culiță Sterp a abandonat SURVIVOR de dorul iubitei care va naște în curând. Faimosul a fost descalificat

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5