Ingredientul secret care o face pe Laura Cosoi să arate atât de bine

Actriţa Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Însă, pe lângă cariera artistică, spectul fizic este un alt atuu care îi atrage pe fani. La 37 de ani are un corp de invidiat. Evident că există şi un secret, iar Laura a fost de acord să îl dezvăluie cititorilor Click!.

Este femeie de carieră şi are o familie minunată. Cu toate acestea, Laura Cosoi nu îşi neglijează nici aspectul fizic. Deşi recunoaşte că nu prea are timp de sport, actriţa are un trup de invidiat. Şi ne-a dezvăluit şi noul secretele care o ţin în formă perfectă.  

Beau multă apă. Asta în primul rând. De când mă trezesc, până seara. Am o stică cu apă la mine tot timpul. Merg, fac plimbări. Nu am cum să ajung la sală pentru că în momentul de faţă am un program haotic. Lucrez la două spectacole, am repetiţii, merg la genul acesta de evenimente care merită toată energia mea şi nu apuc să fac atât sport pe cât mi-aş dori dar am grijă la ce mănânc”, ne-a spus Laura Cosoi.

Actriţa recunoaşte că mănâncă sănătos şi iubeşte fructele.

 „Încerc în fiecare zi să mănânc fructe. Şi nu mănânc neapărat nu ştiu ce fructe exotice, mănânc ce avem noi pe piaţă în momentul acesta, mere, pere, prune, struguri. Nu mă dau la o parte de la fructele de sezon. Dar, evident că nu îmi lipseşte avocado. Mănânc şi carbohridraţi, mănânc paste, mănânc de toate”, a mai spus Laura.

Iată meniul Laurei Cosoi care o ajută să arate aşa de bine

Artista ne-a povestit că niciodată nu sare peste micul dejun, iar seara nu mănâncă mai târziu de ora 19.00.

„Dimineaţa am o masă destul de consistentă. Mănânc bine, apoi mai am o masă consistentă pe la 14.15, apoi seara pe la 18-19 este ultima masă, care nu este atât de consistentă de obicei. Mănânc o salată de fasole, de exemplu, sau un peşte la grătar, ceva ce se prepară foarte uşor, fără pâine”, a povestit actriţa.

Laura a mai spus că soţul îi mai face surprize culinare

„Azi dimineaţă (joi, 6 octombrie), soţul meu mi-a pregătit pâine prăjită cu unt, cu brânză feta deasupra şi cu roşii şi cu ou fiert tăiat în bucăţele. Ce m-a amuzat cel mai tare a fost că a preparat totul sub formă de soldăţei . Am crezut că este mâncarea pentru Rita, însă el pregătise pentru mine. A fost foarte tantru şi drăguţ”, ne-a mărturisit Laura Cosoi.

Îndrăgita actriţă a mai spus că în afară de acest „festin a mai băut două pahate cu apă şi un fresh de portocale.

 „Imediat cum mă trezesc beau un pahar cu apă, apoi o gură de cafea apoi mănânc. Apoi mai beau apă, după ce mănânc, dar las un pic de pauză”, a explicat Laura Cosoi.

Tot la micul dejun, vedete mai consumă fulgi cu lapte sau, covrigi.

Ingredientul secret din meniul Laurei Cosoi

Este vorba despre un aliment considerat condiment. Este foarte răspândit şi îl foloseşte mai toată lumea, atât în mâncăruri cât şi în băuturi răcoritoare.

„Îmi place mult ghimbirul. Mă tonifică, îmi dă o stare bună, o energie. Aş vrea ca în fiecare zi să consum ghimbir, în limonadă, în ceai”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Pe lângă acest aliment actriţa a mai povestit că mai are câteva secrete care o ajută să îşi crescă imunitatea, să aibă energie şi să se simtă bine

„Acum cătina este unul dintre alimentele pe care le consum foarte des. Iau în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cătină cu miere şi eu şi Rita. Este bună pentru imunitate. Mai iau iaurt cu propolis”, a mai spus Laura Cosoi.

Cum a mâncat Laura Cosoi de tri ori într-o săptămână la fast-food

Actriţa recunoaşte că nu prea mănâncă fast-food, însă uneori mai „calcă strâmb”, apoi se simte vinovată.

„Eu nu am ajuns să mănânc la fast food de foarte mulţi ani până când am făcut repetiţii pentru spectacolul „Ghici cine te sună”, iar Teatrul Elisabeta se află deasupra unui fast-food. Am mâncat de trei ori într-o săptămână. Nu-mi venea să cred. Nu refuz total ideea. Pot să mănânc şi fast-food o dată la nu ştiu cât timp, dar nu trebuie să devină o rutină. M-am simţit vinovată. Mi s-a părut exagerat. Dar aveam repetiţii zilnic, trebuia să îmi comand sau să îmi iau la pachet şi mi-a fost mai comod aşa”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1