Incredibil! Duba în care se afla trupul lui Marcel Toader s-a defectat în drum spre INML

masina-inml-marcel-toader.jpg

marcel toader inml
Mașina în care se afla trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a intrat pe poarta INMl în jurul orei 22.00
foto: BLITZ

Coșmar a fost ziua de 3 august pentru familia și apropiații lui Marcel Toader. Afaceristul a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla în vizită la avocatul său, în Periș, Ilfov. În jurul orei 22.00, mașina în care se afla trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a intrat pe poarta INML, însă nu fără incidente.

Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani, în data de 3 august, în timp ce se afla în vizită la un prieten, avocatul său, în localitatea Periș, Ilfov. Echipajul SMURD, chemat de urgenţă la fața locului, a început rapid manevrele de resuscitare, pe care le-a acţionat timp de 57 de minute, dar, din păcate, fără rezultat. "Pacientul a fost găsit în stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute. Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Ambulanța a ajuns în 6 minute”, au declarat autorităţile, conform huff.ro.

Potrivit unor surse care s-a aflat la fața locului, Marcel Toader ar fi murit la piscnă, în curtea vilei din Periș, pe care fotoreporterii Click! au fotografiat-o ieri, imediat după ce vestea neagră a ajuns la urechile tuturor.

masina-inml-marcel-toader2.jpg

marcel toader
Mașina în care se afla trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader
foto: BLITZ

În jurul orei 22.00, duba INML care transporta trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader intra pe poarta Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici", din București, însă drumul nu a fost lipsit de peripeții.Masina INML Ilfov s-a stricat aproape de poarte instituției și a fost tractată la șufă ca să pornească.

marcel_si_mama.jpg

marcel toader mama doamna radita
Marcel Toader își adora mama și o lua adesea la emisiuni TV
foto: captură video

Marcel Toader va fi înmormântat luni, la Constanța, oraș în care locuiește mama omului de afaceri și unde familia deține locuri de veci.
Citește și:

Care e nora pe care o regretă mama lui Marcel Toader

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

 

Loading...

Citește și

  • marcel toader

    Pe cât a fost de iubit ca rugbist, pe atât a fost de controversat din cauza femeilor cu care a ajuns la altar! Şase la număr. Marcel Toader, de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, a ajuns să fie etichetat drept infidel şi “vânător” de zestre. Nu o spunem noi, ci doamnele care i-au purtat numele. Din păcate, el nu a mai apucat să facă pace cu femeile pe care, la un moment dat, le-a iubit enorm.

  • A mers să se relaxeze și să petreacă timp cu prietenii săi, însă soarta a avut alte planuri pentru Marcel Toader. Noi informații de la fața locului dezvăluie că omul de afaceri ar fi făcut infarct în timp ce se afla la masă alături de apropiații. Iată cum arată proprietatea în care Marcel Toader și-a dat ultima suflare!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1