Incredibil! Cum arată Antonia în costum de baie după trei sarcini

antonia.jpg

antonia
Antonia profită de curtea spațioasă a casei sale pentru a face plajă
Foto Arhivă personală

Antonia și Alex Velea s-au mutat anul acesta într-o casă spațioasă, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Locuința ferită de privirile curioase îi permite Antoniei să treacă mai ușor peste izolare și să se bucure de razele soarelui în curte, îmbrăcată sumar. De când și-a înlocuit implanturile mamare, Antonia încarcă pe Instagram diferite fotografii, în costum de baie, în care își etalează corpul îndelung lucrat la sală.

Antonia este una dintre vedetele foarte active pe Instagram, contul ei fiind urmărit de peste două milioane de admiratori. Așadar, ea distribuie adesea instantanee din confortul propriei case și nu de puține ori se afișează în ipostaze provocatoare. În ultimul story făcut de ea poartă un costum de baie alb care contrastează cu bronzul de pe trupul sculptat la sala de sport. Antonia este o împătimită a exercițiilor fizice și are un stil de viață sănătos, iar nimeni nu ar putea ghici că este mama a trei copii, căci are un trup care ar putea stârni invidia oricui. 

untitled.png

antonia
Antonia este mama a trei copii, dar are un trup de fotomodel
Foto Instagram

Antonia a moștenit frumusețea mamei sale, Denise Iacobescu, și nu este adepta operațiilor estetice, singura intervenție pe care o are este cea de la nivelul sânilor. Ea și-a mărit sânii în anul 2015, la opt luni de la nașterea lui Dominic. La începutul anului a luat decizia de a-și schimba implanturile și a răspuns acid celor care și-au exprimat nepotrivit părerea în legătură cu procedura prin care a trecut. 

antonia_2.png

antonia
Antonia este mulțumită de noile implanturi mamare
Foto Instagram

"Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus atunci Antonia, pe contul său de Instagram.

denise-iacobescu-mama-antonia-tinerete.jpg

denise iacobescu in tinerete
Așa arăta mama Antoniei atunci când era de vârsta fiicei ei
Foto Instagram

Denise Iacobescu și Antonia seamănă de minune și au o relație cu adevărat specială. În urmă cu un an, mama Antoniei a distribuit o fotografie din tinerețe, iar fanii au constat că trecerea timpului nu își pune amprenta pe chipul mereu vesel al Denisei. „Am publicat o fotografie făcută acum 22 de ani. Aveam exact vârsta pe care o are fiica mea. Îmi pare bine că am în continuare aceeași sclipire în ochi. Tânără mereu ”, a scris Denise Iacobescu în dreptul fotografiei de pe Instagram. 

 

Citește și

În sfârșit! Antonia și-a etalat silicoanele în toată splendoarea! A făcut plajă în curte

Exclusiv! Antonia, dezvăluiri despre Maya, divorţ şi botezul băieţilor: «Mă rog în fiecare zi să se termine»

 

Loading...

Citește și

  • antonia

    Altfel trece timpul în izolare atunci când ai o vilă cu curte, eventual cu piscină sau cu ieșire la pădure. Antonia și Alex Velea s-au mutat anul acesta într-o casă spațioasă, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Locul, ferit de priviri indiscrete, îi permite Antoniei să stea la plajă și să se bucure de soare cât mai sumar îmbrăcată. Recent, vedeta a pus pe Instagram poze în care își etalează corpul perfect, dar și noile silicoane.

  • Antonia nu e doar una dintre cele mai sexy şi îndrăgite soliste de la noi. E şi mamă, şi iubită, şi supervedetă. Ne-am întâlnit cu ea zilele trecute la Virgin Radio, locul unde a fost invitată să deschidă un maraton de 24 de ore al DJ-ului Andrei Niculae. Ne-a povestit, în exclusivitate, ce planuri are pentru anul acesta, despre viaţa alături de Alex Velea şi de copiii lor, dar şi despre problemele nerezolvate din Italia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1