Încă o graviduţă la Antena 1! E a șaptea vedetă a postului care va naşte în 2019

mihaela-calin1.jpg

mihaela calin
O altă vedetă a trustului Intact va deveni mămică
foto: arhivă personală

Barza şi-a făcut cuib la Antena 1! Iată că grupului de mămici celebre din trust li se mai alătură încă o graviduță. Aceasta este o frumoasa prezentatoare a ”Observatorului”.

Până acum a ținut secret, dar iată că nu mai poate ascunde faptul că va deveni mămică. De după pupitrul știrilor Observator de la ora 16.00,  burtica rotundă a Mihaelei Călin (35 de ani) a fost văzută de toți telespectatorii. Prezentatoarea este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină sunt mai delicate, viitoarea mămică nu a vrut încă să împărtășească minunata veste cu fanii săi de pe Facebook. Doar familia, câțiva colegi și, bineînțeles nașa de cununie, Andreea Berecleanu, știau și s-au bucurat împreună cu viitorii părinți.

mihaela-calin-sot.jpg

mihaela calin sot
Mihaela Călin şi soţul ei, Daniel Sava
foto: arhivă personală

Dacă derulăm puțin timpul înapoi, s-ar părea că Mihaela era însărcinată când a îmbrăcat rochia de mireasă. Pe data de 7 octombrie 2018, știrista și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit într-un decor de poveste, iar miresica a strălucit într-o creație marca Cristian Samfira. Iată că în anul 2019 va ploua cu bebeluși, cei mai mulţi din curtea trustului Intact. Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Flavia Mihășan de la Neatza și Alina Pușcaș se vor întrece în botezuri în anul 2019.  

Loading...

Citește și

  • Valul de graviduțe de la Antenă nu s-a oprit! Încă o viitoare mămică urmează să apară în showbiz-ul românesc, după ce postul de televiziune unde acestea activează pare că se va transforma ușor, ușor într-o creșă. După ce mai multe prezentatoare TV de la Antena 1 au anunțat marea veste, acum a venit și rândul actriței Alina Pușcaș. Vedeta va deveni mămică pentru a treia oară, pregătindu-se intens pentru noul rol.

  • Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară și va fi nevoită în curând să ia o pauză de la pupitrul emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoarea TV a oferit primele detalii despre acest subiect, vorbind și despre modul în care a decurs până în prezent cea de-a doua sa sarcină.