Imagini fabuloase cu Catrinel Sandu în rochie de mireasă. S-a măritat pe plajă, în America

catrinel_sandu_plaja.jpg

catrinel sandu plaja
Catrinel Sandu s-a măritat într-un cadru romantic, la apusul soarelui
Foto: arhivă personală

Catrinel Sandu a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta bebeluşă s-a căsătorit religios cu medicul stomatolog Steve Schroeter. Ceremonia a avut loc în mare discreţie, ieri, pe 11 noiembrie, o plajă din Florida, data aleasă având o semnificaţie specială pentru cei doi miri.

Catrinel Sandu (42 de ani) demonstrează că mai crede în instituţia familiei şi a angajamentelor pe termen lung într-o relaţie. După divorţul dureros de Gabriel Trifu, care s-a încheiat la finele anului 2017, fosta "bebeluşă" a spus un "da" hotărât recent la ofiţerul Stării Civile, iar ieri s-a cununat religios cu medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani) pe o plajă din Florida. Catrinel a arătat fabulos într-o rochie de mireasă din dantelă, cu spatele gol.   

catrinel_sandu_mireasa.jpg

catrinel sandu mireasa
Catrinel Sandu a fost o mireasă superbă
Foto: arhivă personală

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru", ne povestea Catrinel.

Catrinel Sandu s-a cununat civil în urmă cu o lună 

Deși a trecut prin clipe grele la începutul verii anului 2019, iată că acum, vedeta, se bucură de clipe minunate alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească în America, acolo unde locuiește alături de cele două fetițe ale ei.

Pe 30 iunie trecea prin clipe crunte. Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl în vârstă de 71 de ani în urma unui atac cerebral suferit în martie. De pe patul de spital, părintele i-a spus că va pleca într-o lume mai bună, însă o roagă să fie fericită. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu o lună.

Atât cununia, cât şi nunta lui Catrinel Sandu au fost resrânse, la eveniment fiind invitaţi pe lângă cei din familie,  cei mai importanți prieteni ai cuplului.

 

 

Citeşte şi:

 

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. Ce imagini emoționante a publicat vedeta

Ce le-a spus Catrinel Sandu fiicelor sale după ce a murit bunicul Nicu

 

 

 

 

Loading...

Citește și