Imagini de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. Invitații au sărit în piscină

smiley-fiica.jpg

Smiley se pricepe să schimbe scutece
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Eveniment special pentru Smiley și Gina Pistol, care duminica aceasta și-au botezat fetița, pe Josephine Maria. Astfel că, după evenimentul de la biserică, familia și invitații s-au retras într-un loc special, departe de București, în natură, fără tam-tam și lux. Petrecerea a semănat mai degrabă cu o ieșire la grătar cu prietenii apropiați.

Zi specială, duminică, 20 iunie, pentru Andrei Tiberiu Maria (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani), care și-au dorit să-și creștineze fetița, pe micuța Josephine, născută pe 9 martie.

botez-smiley.jpg

Atmosfera a fost foarte relaxată
foto: Instagram

Așa cum știe toată lumea, juratul de la "SuperStar România" și de la "Românii au talent" este discret evenimentele private și și-a rugat cunoscuții și prietenii să nu facă fotografii în biserică sau de la petrecerea de după. Pentru că cei doi părinți și-au dorit o ceremomonie intimă, la care să fie doar prietenii și cei dragi, să sărbătorească în liniște creștinarea micuței Josephine.

botez-josephine.jpg

Alexandru Naghy și partenera lui, pe pajiște, lânga o ramă cu numele Josephine
foto: Instagram

Andreea Bănică i-a dat însă de gol pe cei doi părinți, că și-au creștinat fetița, și că a fost la petrecerea de botez. Ea a postat imagini de la eveniment, care a avut loc în Corbeanca, la Paradisul Verde, unde toată lumea s-a distrat pe cinste.

irina-voinea.jpg

Irina Voinea, designerul care îl îmbracă pe Smiley
foto: Instagram

Acolo a existat și o piscină, unde Smiley și echipa lui de la HaHaHa Production au filmat cu câteva zile înainte câteva promouri. "Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă", ne-au spus surse din apropierea solistului.

piscina.jpg

Invitații au sărit în piscină
foto: Instagram

La eveniment au venit foarte mulți prieteni de la casa de producție a artistului, oameni dragi cu care colaborează. Totul a fost decorat cu numele micuței, au existat prăjiturele cu numele ei, cartonașe dar și rame cu numele Josephine, unde te puteai fotografia și există. Petrecerea a fost foarte relaxată, iar printre invitați s-au numărat Andreea Bănică, Speak și Ștefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Irina Voinea, Șerban Cazan, Andreea Savin  etc.

stefania-jo.jpg

Ștefania și Jo
foto: Instagram

Cum la eveniment a existat și o piscină, oamenii au venit special echipați pentru a se bălăci. Așa că mulți au profitat de lăsarea întunericului și s-au aruncat în apă. Gina Pistol și Smiley au fost fericiți că au putut face botezul în condiții normale, fără restricții. Iată că le-a ieșit și au avut alături persoane dragi.

botez-smiley.jpg

Andreea Bănică a publicat și o fotografie cu un aranjament rustic, pesemne tot de la botez
foto: Instagram

andreea-banica1.jpg

Ținuta pe care Andreea Bănică a purtat-o la botezul fetiței lui Smiley
foto: Instagram

Citește și:

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum i-a dat de gol Andreea Bănică

INTERVIU Smiley, poveşti de tătic: "Mi-am făcut un scop în viață". Ce planuri are cu Gina si cu Josephine

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5