Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum i-a dat de gol Andreea Bănică

smiley-gina_pistol-copil.jpg

Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine, la o plimbare
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Smiley și Gina Pistol au organizat un botez discret pentru micuța Josephine, așa cum au anunțat că își doresc, însă una dintre invitate a dezvăluit secretul. Este vorba despre Andreea Bănică, solista confirmând, duminică seara, că se află la frumosul eveniment.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie, iar de atunci întrebarea de pe buzele tututor a fost: "pe când botezul?", "pe când nunta?". "Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale", ne spunea Smiley la începutul lunii, la filmările emisiunii "SuperStar România", de la PRO TV.

Iată că acel moment s-a întâmplat duminică, 20 iunie, cu mare discreție. Cei doi părinți nu au suflat o vorbă despre pregătiri, însă prietena lor, Andreea Bănică, i-a dat de gol. Solista a vorbit pe InstaStory despre operația la nas, suferită recent, dar și despre ținuta roz pe care o purta.

andreea-banica1.jpg

Ținuta pe care Andreea Bănică a purtat-o la botezul fetiței lui Smiley
foto: Instagram

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,  a mărturisit Andreea Bănică pe Instastory. Solista a mai afișat o fotografie cu un aranjament rustic, de picnic, și le-a demonstrat fanilor virtuali cât de bine se descurcă să meargă cu tocuri pe gazon, semn că petrecerea a avut loc în aer liber.

botez-smiley.jpg

Andreea Bănică a publicat și o fotografie cu un aranjament rustic, pesemne tot de la botez
foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți de micuța Josephine

„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiţei) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla”, a declarat Smiley într-un interviu pentru Mihai Morar. Pe 9 martie, atunci când a venit pe lume micuţa Josephine, artistul scria pe Instagram: „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”. 

Citește și:

INTERVIU Smiley, poveşti de tătic: "Mi-am făcut un scop în viață". Ce planuri are cu Gina si cu Josephine

Ce tun financiar a dat Gina Pistol! Din ce câștigă bani iubita lui Smiley, după ce a rămas fără cele două emisiuni

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5