Imagine emoționantă cu Codin Maticiuc și fetița lui născută în America

codin_maticiuc.jpg

codin maticiuc smaranda fetita
Codin Maticiuc și fetița lui Smaranda, care are doar trei săptămâni de viață
foto: arhiva personală

Trei săptămâni de fericire, emoții puternice și miros de bebeluș. Asta experimentează Codin Maticiuc de când a venit pe lume fiica lui Smaranda. Fetița este primul lui copil și este cea mai mare dragoste, după cum chiar el mărturisește.

Codin Maticiuc este cucerit definitiv de fiica lui Smaranda. De când fetița s-a născut, tot ce face Codin se învârte în jurul ei. Și cine ar fi crezut că marele crai de Dorobanți va avea atâta timp pentru a schimba scutece și a-și hrăni bebelușul? Viața a luat însă o turnură neașteptată, iar noul rol de tătic l-a făcut să se schimbe și să fie mai atent. De trei săptămâni, Codin Maticiuc nu își mai trăiește viața prin cluburi, fumând trabuc, ci prin maternitate și biberoane cu lapte. 

codin.jpg

codin maticiuc smaranda fetita
Codin, cu fiica lui la piept, este un tătic fericit
foto: arhiva personală

"Smaranda, fiica mea, s-a născut pe 04.04 la spitalul Mount Sinai din Southbeach, Miami și asta doar pentru că eu sunt aici pregătind Miami Beach primul film produs după scenariul meu. Am primit mii de mesaje de felicitări pentru care vă mulțumesc. În multe îmi spuneați că ea este cea mai mare realizare a mea. Nu. Nu este. Este cea mai mare dragoste fără doar și poate. Sper să reușesc să îi ofer măcar jumătate din ce am primit eu de la ai mei, asta ar fi într-adevăr o realizare. Și nu mă refer strict financiar. Cred că unui copil trebuie să îi dai îndeajuns de mult încât să poată face ceva dar nu îndeajuns de mult încât să poată să nu facă nimic", a notat Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook. 

Codin Maticiuc, implicat în proiecte caritabile 

Dincolo de latura de petrecăreț, Codin Maticiuc a fost implicat în trecut în multe proiecte pentru copiii bolnavi de la Fundeni. Asta nu înseamnă că de când a devenit tătic a uitat de ei sau de cei aflați în nevoie, ci dimpotrivă.
"Visez să renovez etajul 7 de la spitalul Fundeni unde s-a stins "față de la #702". (...) Am publicat o carte care a devenit bestseller. Am strâns scutece pentru spitalul de arși imediat după Colectiv. Am produs câteva filme. Am strâns câteva sute de mii de euro pentru diverse campanii umanitare din care cel puțin trei fetițe s-au vindecat de cancer și sunt vesele acum. Am urmat cursurile "actoriedefilm" și am jucat în Două Lozuri ca absolvire. Am pus umărul la orfelinatul construit de ai mei. Am contribuit la deschiderea unui centru de escaladă pentru orbi. Am tras cu pistolul în filmul Hawaii și am făcut o cascadorie în Faci sau Taci. Am schimbat o lege pentru persoanele cu handicap din România. Am câștigat câteva premii împreună cu Dan Chișu pentru București Non Stop. Am plantat un copac. M-am ocupat de micile plăceri ale bunicului meu în ultimii săi ani de viață. Am participat la multe acțiuni de la Fundeni pentru copiii bolnavi de cancer prin Oferă în dar: UN Zâmbet. Am jucat în Meda. Am grijă de zece ani în fiecare lună de o bătrânică de a cărei situație am aflat la televizor. Susțin un adăpost de câini maidanezi din Târgoviște. Am fost și voi rămâne sprijin familiei și prietenilor. Sper că nici pentru fata mea, venirea pe lume a copiilor ei să nu fie cea mai mare realizare a ei", a completat Codin Maticiuc. 

 

Citește și:

 

Ce nume a ales Codin Maticiuc pentru fetița sa

Maticiuc i-a dat papucii şi vedetei cu numărul 9 care i-a trecut prin pat

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Codin Maticiuc va fi tată pentru prima oară. El a făcut anunțul în direct la Xtra Night Show, unde a mărturisit că este foarte fericit de când a aflat că va fi părinte. Codin și-a prezentat noul proiect cinematografic la care lucrează de ceva vreme și a confirmat și faptul că va deveni tată.

  • Codin Maticiuc pare un nou om de când a devenit tătic pentru prima oară! Cel supranumit „Craiul de Dorobanți” pare că se va „cuminți” în viitor, având în vedere că micuța lui i-a cam furat inima și nu pare că acesta va mai avea prea mult timp de acum în colo pentru alte cuceriri. Codin nu se mai satură de poze cu fetița lui, iar pe chip i se citește emoția.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1