Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi, după ce Ioana a decis să divorţeze. Le-a înjurat pe Facebook pe admiratoarele soției

1-ilie_nervos_gettgggyimages_copy.jpg

Ilie Năstase nu este la prima ieșire nervoasă. El a făcut-o și pe terenul de tenis, dar și pe șosea în fața polițiștilor
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Reacţii şi jigniri fără perdea din partea lui Ilie Năstase! Acesta le-a înjurat pe admiratoarele soţiei sale direct pe pagina ei de Facebook. Femeile au fost uluite de reacţia furibundă, iar la scurt timp, Ioana Năstase a şters postarea.

Marţi, 19 octombrie, ar fi avut loc un nou episod violent între Ilie şi Ioana Năstase, fapt ce a generat anunţul voalat al divorţului pe pagina ei de Facebook. 

untitlgged-1_copy.jpg

Înjurăturile lui Năstase au speriat-o și pe Ioana

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare. 

3-ioana_la_priyyslop_copy.jpg

Ioana a plecat singură la Prislop, după ce în primăvară merseseră împreună
Ilie Năstase, jigniri la adresa prietenelor de pa Facebook ale soției sale

În urma acestui anunţ, maj multe admiratoare din comunitatea Ioanei şi-au arătat solidaritatea şi i-au trimis mesaje de susţinere şi încurajare, doar că acestea nu au fost pe placul lui Năstase. Acesta a răbufnit şi a răspuns fiecărei femei, înjurându-le şi folosind un limbaj trivial, cuvinte indecente şi nedemne de el.
 „Sugi p**a!”,  „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”,  „Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă jegoasă ce eşti!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de Ilie Năstase. Văzând amploarea situaţiei, Ioana l-a urecheat imediat în public pe soţul ei, de care se pregăteşte să divorţeze. 

4-impreuna_la_ggprislop_dupa_impacare_copy.jpg

Ioana a plecat singură la Prislop, după ce în primăvară merseseră împreună

„Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a fost mesajul scris de Ioana Năstase. 

5-ultima_poza_imggpreuna-la_halep_copy.jpg

Ultima dată s-au afișat ca un cuplu la cununia Simonei Halep

Într-un final, pentru că situaţia putea să se transforme în ceva mult mai urât, Ioana a decis să şteargă definitiv postarea de pe pagina ei de Facebook. Apele s-au mai calmat, însă bruneta a avut nevoie de o pauză sufletească şi a plecat alături de prietena ei la Hunedoara, la Mănăstirea Prislop, unde în primăvară a mers împreună cu Ilie, imediat după împăcare. Acum, doamna Năstase se pregăteşte de divorţ, iar de data aceasta spune că nu se mai răzgândeşte. 

Ioana Simion a vrut divorțul, prima dată, în luna martie

Ilie Năstase și Ioana nu sunt la primul scandal. În ianuarie, Ioana Năstase a fost lovită de Ilie, și a cerut intervenția Poliției pentru a ieși întreagă din mâinile lui. 
Pe 2 martie, Ioana Năstase s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova cu solicitarea prin care le cerea magistraților desfacerea legală a căsătoriei, iar prima înfățișare a fost fixată pe data de 24 iunie. În trei luni, conform spuselor ei, Ilie Năstase și-a revizuit comportamentul, ceea ce a făcut-o pe ea să renunțe la cererea de divorț. 


A considerat că este binevenită o șansă, iar Ilie s-a dat peste cap să fie soțul bun și cuminte la care visa ea. 
În iunie, înainte de ziua lui, Ioana și-a retras cererea, iar la cununia civilă a Simonei Halep, din luna septembrie, constățeanca a strălucit la brațul soțului ei. Dar iată că minunea nu a ținut!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5