EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

ilie-ioana-nastase.jpg

ilie si ioana nastase
Ilie Năstase, ceartă violentă cu soția lui
foto: arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Data de 8 ianuarie şi-o va aminti mult timp de acum încolo. Vinerea trecută, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase, astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. Acum, Ioana se gândeşte serios la divorţ. 

Începutul de an s-a lăsat cu peripeţii pentru cuplul Ioana (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani). După ce au petrecut Revelionul ca doi porumbei îndrăgostiţi, la doar câteva zile au ajuns să se bată. Dragoste cu năbădăi sau nu, de data aceasta a intervenit şi Poliţia, la solicitarea soţiei, care s-a trezit dintr-o dată luată la palme. Până acum nu s-au ştiut toate detaliile acestui episod violent, însă doamna Năstase a acceptat să vorbească despre el, după ce a reuşit să îşi mai revină din şoc.

1_bun.jpg

Ioana şi Ilie au o relaţie cu năbădăi. În urmă cu două săptămâni, se giugiuleau pe stradă ca adolescenţii

1_bun.jpg

Ioana şi Ilie au o relaţie cu năbădăi. În urmă cu două săptămâni, se giugiuleau pe stradă ca adolescenţii

Bruneta originară din Constanţa spune că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii lui Nasty. “Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Ioana Năstase: «Tind spre divorţ»

Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru Click!

Probleme au mai fost și după cununia civilă

Pentru că ar fi fost pasibil de puşcărie, Ioana a preferat să nu-i facă plângere acestuia, să îi îngreuneze şi mai mult viaţa. Deşi acesta nu ar fi la prima abatere. După cununia civilă din 25 aprilie 2019, Năstase a început să se comporte dictatorial. El a mai altoit-o, iar aceasta a plecat definitiv din casa din Primăverii în care locuiau împreună. Ioana a motivat atunci că simte energii proaste în vila respectivă, dar de fapt motivul a fost altul. Tot atunci, şi-au anulat şi nunta, care trebuia să aibă loc în august, acelaşi an. Tenismenul a făcut presiuni mari pentru împăcare, iar Ioana i-a pus condiţii importante pentru a continua relaţia. Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Atunci, Ilie şi-a mutat domiciliul în oraşul soţiei, vrând să îi demonstreze că face totul pentru ea. Iată că, deşi sunt de numai doi ani împreună, de la dragoste la război a fost doar un pas, iar acum ar putea să se vadă direct la tribunal, pentru divorţ.

Şi Brigitte a avut parte de acelaşi tratament

3.jpg

Ilie şi fosta soţie, Brigitte

Căsnicia dintre Brigitte şi Ilie Năstase a fost una toxică. S-au înşelat reciproc, apoi s-au împăcat. S-au jignit, apoi au ajuns la bătaie în toată regula. În primăvara anului 2018, tenismenul şi controversata timişoreancă au făcut circ în plină stradă, în faţa unui restaurant. Ilie a bruscat-o, a tras-o de păr şi a lovit-o, deşi lumea se oprise în loc, admirând spectacolul. Un astfel de episod a mai avut loc şi în aeroport, şi probabil s-au repetat şi acasă scenele. La finalul anului 2018 Brigitte şi Ilie au ajuns să divorţeze. Desele conflicte şi infidelităţi au degradat căsnicia. 

Citește și:

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ioana Năstase a sunat la 112: "Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă"

Ioana Năstase: ”Ilie m-a sunat, dar nu și-a cerut scuze. Trebuie să-și rezolve problemele din trecut”

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: ”S-au certat din cauza mea!”

Adriana Bahmuțeanu, despre Ioana Năstase: ”Ce caută cu doi moșnegi la andropauză?” Nick Rădoi i-a dat o replică usturătoare

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5