Ilie Năstase, după episodul violent: «M-am împăcat cu Ioana». Soția lui neagă și îi dă replica

ilie-nastase-main.jpg

Ilie și Ioana Năstase
foto: BLITZ

Nu a trecut nici o săptămână de la bătaia încasată de Ioana Năstase (45 de ani) de la soțul ei, Ilie Năstase (74 de ani), că fostul mare tenisman a aruncat bomba, prin intermediul lui Dan Capatos. “Ilie Năstase mi-a spus că azi s-a împăcat cu Ioana”, a declarat Dan Capatos miercuri seara, în emisiunea lui de la Antena Stars.

Fostul mare tenisman a convins-o pe Ioana să ia masa cu el pentru a-și spăla păcatele și pentru a negocia împăcarea cu soția lui. Contactată de Click!, Ioana Năstase a povestit, de fapt, cum stau lucrurile. Se pare că Ioana nu uită prea ușor ploaia de palme încasată de la Ilie Năstase, din cauza căreia a sunat speriată, în șoc, la 112.
“Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!
Doar cu o zi înainte, Ioana declara, tot pentru Click!, că se gândește la divorț, dar se pare că discuția cu Ilie de la masă i-ar fi schimbat hotărârea. De fapt nu e prima dată când Ioana anunță că divorțează. A făcut-o și la trei luni de la căsătorie, și după aceea s-a lăsat convinsă de promisiunile lui Ilie.

Nick Rădoi: “Căsnicia lor e șubredă!”

De altfel, milionarul Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a dezvăluit că ar fi fost confidentul Ioanei atunci când bruneta a vrut să divorțeze prima dată de Ilie. ”Am purtat discuții foarte lungi, telefonice, când Ioana voia să divorțeze. Căsnicia dintre ea și Ilie e șubredă”, a declarat milionarul prin intermediul unui mesaj trimis emisiunea X Tra Night Show lui Dan Capatos.

Citește și:

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ioana Năstase a sunat la 112: "Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă"

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: ”S-au certat din cauza mea!”

Loading...
 
 

Citește și