«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

cornel-gales-ileana-ciuculete.jpg

Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete și despărțirea de Viviana
Foto: Colaj Click!

Vestea șocantă a morții lui Cornel Galeș scoate la iveală detalii cutremurătoare din viața soțului Ilenei Ciuculete. Chiar dacă acesta publica pe rețelele sociale imagini în care părea că duce o viață bună în Spania, acolo unde se mutase de doi ani, se pare că văduvul regretatei artiste de folclor trecea prin momente grele departe de casă.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident rutier, în localitatea Torrent, lângă Valencia, Spania, țară acolo unde plecase de aproximativ doi ani alături de Viviana, femeia care îi devenise parteneră după moartea Ilenei Ciuculete. 

Cornel Galeș și Viviana s-au despărțit la câteva luni după ce s-au mutat în Spania

Relația dintre Cornel și Viviana nu a durat însă mult după stabilirea în străinătate, deși credeau că acolo vor reuși să își vadă liniștiți de amorul lor. N-a fost așa, s-au despărțit după câteva luni, iar văduvul Ilenei Ciuculete s-a trezit singur în Spania, cu răni încă în suflet, dar și cu stresul proceselor pe avere, pe care le avea în țară, cu fiii Ilenei Ciuculete. Acesta a fost și motivul pentru care Cornel Galeș și-a vândut toate bunurile și a decis să părăsească România, în special în urma scandalului iscat între el și fiii Ilenei Ciuculete pe moștenirea artistei. Surse apropiate familiei au povestit pentru Click! că Galeș nu mai suporta să îl oprească lumea pe stradă și să îl ia la rost în legătură cu lupta lor pentru averea Ilenei, chiar dacă erau și persoane care țineau cu el în acest scandal.

12_9.jpg

Cornel Galeş, alături de Ileana Ciuculete, şi de cei doi băieţi ai ei, Cristian şi Mugurel, cu care bărbatul s-a bătut pe averea artistei
Foto: Arhivă

După ce a decis să se mute din țară ca să lase în spate „gurile rele”, se pare că norocul nu l-a urmat pe Galeș nici în Spania. Aceleași surse ne-au povestit că el și Viviana s-au despărțit la scurt timp după stabilirea în Spania, femeia întorcându-se acasă, în România, iar el rămânând acolo. Astfel, se pare că cei doi sunt despărțiți de circa doi ani, chiar dacă nu au făcut publică separarea.

Cornel Galeș, în depresie după separarea de Viviana și războiul cu fiii Ilenei Ciuculete

Deși nu mai formau un cuplu, Viviana caută acum bilete de avion pentru Spania, pentru a se putea ocupa de cele necesare pentru repatrierea trupului fostului ei partener, decedat în urma unui cumplitului accident auto. Deși la început știrea părea a fi o simplă presupunere, nașa de cununie a lui Cornel, Doina Belu, a confirmat decesul pentru Click! „Da, Cornel Galeș e mort. Cornel nu mai e printre noi”, a fost declarația femeii.

gales-viviana.jpg

Cornel Galeș își refăcuse viața de ceva vreme alături de Viviana
Foto: Facebook

Apropiații familiei ne-au mai povestit însă că bărbatul nu primise tocmai bine despărțirea de Viviana, care s-a adăugat la durerea pierderii Ilenei Ciuculete. Galeș intrase într-o depresie după ce Viviana s-a mutat din nou în România, depresie adâncită și de lupta pe care a tot dus-o cu fiii Ilenei Ciuculete prin instanțele de judecată. În ultima perioadă, Cornel spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”, ca un bizar presentiment.

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Galeş, prins în fapt: se sărută în plină stradă cu şefa lui

EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și