Ieri gătea la "Chefi la cuțite", azi face bani cu "Pisica albastră". Click! l-a vizitat la Brăila pe Mihai Constandache

mihai-constadache.jpg

Mihai Constandache are succes cu gogoșile
foto: Facebook

Solistul de muzică populară Mihai Constandache ( 39 de ani) este și un bun bucătar, el demonstrându-și măiestria în arta culinară și la concursul gastronomic ”Chefi la cuțite” (Antena 1), ediția din 2016, când a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Artistul a investit timp și bani într-o afacere "dulce" în Brăila, unde vinde gogoși, prăjituri și torturi.

Reporterii Click! l-au vizitat la Brăila pe solistul Mihai Constandache, fost concurent la "Chefi la cuțite", care toată ziua muncește în cofetăria lui, "Pisica albastră", unde  găsești tot ce îți poftește inima.

mihai-constandache11.jpg

Mihai, vizitat de prieteni la cofetărie. Și-a pus la loc de cinste afișul de la "Chefi la cuțite"

”Povestea numelui magazinului a venit de la pisica mea, Garfie, de la Garfield, și de aceea i-am spus "Pisica albastră". Am zis să fie un nume special. N-am mai cântat de anul trecut, de când am venit în Brăila, din București. Am pus baza pe acest proiect, pe această afacere, iar cântatul acum e pe locul secund. Dar, dacă vor începe din nou spectacolele, am oameni de încredere, pe sora mea și colegii pe care mă pot baza. Sunt satisfăcut cu această afacere, deși îmi este dor de scenă, de emisiuni, am văzut că a început un nou sezon din "Chefi la cuțite". Mi-ar plăcea să-i vizitez, la un moment dat, cu produsele noastre. De când am deschis aici nu am mai avut timp de nimic, de televizor sau de petreceri", ne-a povestit Mihai.

mihai-constandache.jpg

Mihai Constandache a gătit la "Chefi la cuțite"
foto: Antena 1

De la "Chefi la cuțite", la torturi cu ”Omul Păianjen”

Celebrul patron vinde gogoși cu 6 lei bucata, prăjituri, sărățele, bulgărași de cocos, dar și torturi, pe care le face colegul său: "Mulțumesc lui Dumnezeu avem și torturi exact cum vrea clientul. Suntem 4 oameni și muncim mult. Avem destule comenzi pentru torturi, la prețul de 45 de lei kilogramul, pe care le personalizăm, la dorința clientului. Am încercat să facem o atmosferă intimă, avem aici un panou în care clienții mă văd la "Chefi la cuțite" și am alături și cuțitul oferit de cei trei jurați", ne-a mai spus Mihai.

mihai-constandache_si_dionisie_secrieru.jpg

Reporterul Click! i-a vizitat pe Mihai Constandache și pe Dionisie Secrieru la cofetărie
foto: Click!

Dar am vorbit și cu specialistul în torturi, Dionisie Secrieru, care are 20 de ani și vine din Moldova: "Am venit în România pentru studii. Pasiunea mea pentru cofetărie a început de pe la 5 ani. Mai făcea mama, la mine acasă, însă eu mă uitam la desene animate la televizor. M-a văzut Mihai pe Facebook și așa a început colaborarea noastră".

tort_2.jpg

Tort "Omul Păianjen"

Citește și:

Mihai Constandache de la «Chefi la cuţite» și-a deschis gogoşerie de fiţe. Ce nume haios i-a dat

Un cântăreţ de muzică populară, «la cuţite» cu Chef Sorin Bontea!

Citește și:

 

Loading...

Citește și

  • Luna Mărţişorului aduce multe surprize culinare pentru reprezentantele sexului frumos. De exemplu, cântăreţul de muzică populară Mihai Constandache (39 de ani), fost concurent la „Chefi la cuţite” ( Antena 1), vine în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor cu un nou produs delicios, pe care îl vinde în gogoşeria lui, “Pisica Albastră”, din Brăila. Solistul a pregătit pentru toată luna martie mărţişoare comestibile, la preţul de 6 lei.

  • Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani) este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit

    Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani) este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit. El ne-a povestit cum face cozonacii pe care este ”bătaie” în aceste zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1