Un cântăreţ de muzică populară, «la cuţite» cu Chef Sorin Bontea!

bontea_1.jpg

sorin bontea
Mihai Constandache (în plan îndepărtat) face parte din echipa Chefului Corin Bontea
Foto: Antena 1

S-au definitivat echipele show-ului „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, iar de săptămâna viitoare cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea vor începe eliminările concurenţilor cu care defilează pe micile ecrane. Unul dintre cei aleşi de Chef Sorin Bontea are o poveste de telenovelă, fiind un cântăreţ de muzică populară mai neobişnuit... cu tatuaje.

Este vorba de Mihai Constandache (35 de ani), interpret de muzică popular, foarte priceput în bucătărie. De aceea s-a şi înscris la preselecţiile pentru showul de la Antena 1, “Chefi la cuţite”, ajungând în echipa Chefului Bontea. Însă acesta are o poveste interesantă, căci mama lui e bolnavă şi o îngrijeşte singur. Aceasta e imobilizata la pat de mai mulţi ani şi de atunci solistul şi-a dedicat viaţa acesteia. Solistul de 35 de ani o îngrijeşte pe femeia care i-a dat viaţă, dezvăluind că la un moment dat, când mama lui era la un pas de moarte. A luat-o acasă pe proprie răspundere şi timp de două săptămâni a mers seara de seară la mănăstire.

02_interpret_de_muzica_populara.jpg

interpret de muzica populara mihai constandache
Mihai Constandache promovează muzica populară românească
Foto: arhiva personală

“Am vrut cu tot dinadinsul şi am simţit că trebuie să fiu mereu alături de mama mea. Am o mamă minunată şi tot ceea ce sunt eu astăzi i se datorează ei. Mama mea la vârsta de 39 de ani a început să-şi schimbe mersul, boala a evoluat, iar ea a ajuns să fie imobilizată la pat. În urma cu câţiva ani, stând mereu pe spate i s-au încins plamânii si am crezut că nu o să o mai avem lângă noi. Am semnat pentru ea să o aduc acasă, era într-o altă lume, în neant, toată lumea spunea că nu va mai rezista mult şi că va pleca de lângă noi. Eu am stat timp de 15 ani alături de ea, eu o duc la toaletă, eu o iau de pe pat, îi dau să mănânce. Când am adus-o acasă, timp de două săptămâni am mers în fiecare seară la mănăstire si m-am rugat la Dumnezeu să o readucă alături de noi”, ne-a povestit Mihai anul trecut.

03_solistul_si_mama_sa.jpg

solistul şi mama lui
Solistul Mihai Constandache şi mama lui
Foto: arhiva personală

Acum mama lui se simte mai bine, iar după ce se va termina emisiunea vrea să plece la Londra, ca să gătească într-un restaurant cu specific românesc şi unde ar putea să şi cânte ca să mai strângă un ban în plus.

01_concurenti_-_chefi_la_cutite_-_foto_diana_oros.jpg

chefi la cutite
Mihai este unul dintre protagoniştii show-ului "Chefi la cuţite"
Foto: Antena 1

Nu se gândeşte să-şi facă o familie

Mihai Constandache a mărturisit că a renunţat la ideea de a avea propria familie pentru a-şi putea îngriji mama imobilizată la pat: “Am simţit că trebuie să-i fiu alături mereu, pentru că şi ea s-a sacrificat să ne crească pe noi, cei patru copii ai ei. Ceea ce am eu pentru mine poate să mai aştepte. Ştiu că Dumnezeu mă iubeşte şi că într-o zi mă voi căsători şi voi avea şi eu copii. Dacă o să mă însor, o să fiu tot acolo lângă ea”, a mărturisit Mihai Constandache. El i-a şi dedicat o piesă –  “Câte mame-s pe pământ” - , în videoclipul căruia apare şi mama artistului. Pe lângă muzică, solistul mai este pasionat de bucătărie şi fotografie.

Loading...

Citește și