Iată finaliștii sezonului doi Asia Express. Șerban Copoț și George Vintilă au fost eliminați

serban-vintila.jpg

Șerban Copoț și George Vintilă au părăsit competiția

Competiția Asia Express a devenit din ce în ce mai tensionată, iar concurenții au avut de tras foarte tare. Doar trei echipe au ajuns în finala sezonului doi. CRBL și Oase au fost singurii care nu au trebuit să participe la cursa pentru ultima șansă, dar pentru Ruby, Robert, Cocuța, Bogdan, Șerban Copoț și George Vintilă, etapa semifinalei a fost una asiduă.

Pentru Ruby și iubitul ei a fost cel mai greu, deoarece Robert s-a simțit foarte rău și în urma competiției difuzate pe 9 aprilie. A avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unei enterocolite care i-a pus capac. A fost foarte slăbit în timpul cursei, iar Ruby a fost nevoită să tragă tare pentru amândoi. Chiar și așa, au reușit să ajungă primii la Gina, așa că și-au asigurat locul în finală.

56816010_358185551467320_4841515946138927104_n.jpg

asia express semifinala
Iată echipele care au pornit în cursa pentru ultima șansă

 

În cursa pentru ultima șansă, alături de Ruby și Robert au mai concurat și echipele formate din Cocuța și Bogdan Boantă, Șerban Copoț și George Vintilă. După  solistă și iubitul ei au ajuns Cocuța și Bogdan Boantă, așa că și ei au ajuns automat în finala din Mumbai. Lucrurile s-au complicat în cazul lui Șerban și George. Ajunși ultimii, ei au fost nevoiți să suporte tensiunea deschiderii cutiei în care se afla elefantul care le-a decis soarta în concurs.

Șerban Copoț și George Vintilă au părăsit competiția Asia Express

Gina Pistol a deschis cutia în care s-a aflat un elefant de culoare roșie, ceea ce a însemnat faptul că drumul spre finală s-a terminat pentru Șerban Copoț și George Vintilă.

„Eu mi-am dorit mult să vin aici. A fost prima oară când am venit in Asia. Mă va ajuta să scriu cartea la care lucrez acum, o sa îi fac și turneu. Momentul în care Cosmin (Seleși n.r.) s-a accidentat a fost o zi grea. George a dus mai departe clanul exploratorilor, alături de care am descoperit că telepatia există. Noi doi am făcut lucruri tari. Fraților, o să vă am în memorie. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la tv”, a spus Șerban Copoț.

CRBL și Oase, Ruby și Robert, Cocuța și Bogdan, în finala Asia Express

finalistii_asia_express_2.jpg

finalistii asia express 2
Echipele care se luptă în finala Asia Express 2

 

Pe lângă cele două echipe care au ieșit învingătoare la cursa pentru ultima șansă, cea formată din CRBL și Oase a stat liniștită în această etapă, întrucât au avut locul asigurat. Acum rămâne să vedem cine va câștiga amuleta supremă și premiul de 30.000 de euro.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • CRBL şi Oase se vopsesc pe faţă în mijlocul drumului

    Drumul către marea finală Asia Express e presărat cu multe obstacole. În episodul de luni (8 aprilie), concurenţii îndură multe la o fabrica de turmeric, unde sunt nevoiţi să se vopsească cu un amestec din apă şi acest condiment.

  • ana morodan

    Ana Morodan (34 de ani), supranumită “contesa digitală”, a fost eliminată din competiţia Asia Express, după ce timp de aproximativ două luni ea şi coechipierul său, Adrian Teleşpan, au fost protagoniştii unor scene comice şi autorii unor comentarii spumoase care au atras fie simpatia telespectaorilor, fie comentarii negative. Ana Morodan a fost nevoită să renunţe la micile sale plăceri în India, să trăiasă în condiţii de minimă igienă şi să creeze bijuterii false. Din fericire pentru contesa digitală, corvoada a luat sfârşit şi se poate întoarce la confortul de acasă şi la articolele sale vestimentare preferate. Iată cum arată Ana Morodan în costum de baie, aşa cum nu a avut ocazia să se afişeze în Asia, în ciuda căldurii insuportabile pe care a trebuit să o tolereze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1