I-a dus de nas! Fizioterapeutul de la «Românii au talent» este în viaţa reală prim tenor

adrian_dumitru.jpg

adrian dumitru romanii au talent
Adrian Dumitru i-a păcălit pe juraţi spunând că este şomer
foto: captură video Pro Tv

Niciun sezon "Românii au talent" fără scandal! Concurenţii ştiu care ar fi reţeta câştigătoare, aşa că vin în faţa juraţilor să-şi prezinte talentul, moment dublat şi de o poveste lacrimogenă care se pare că prinde din ce în ce mai mult în faţa publiculuui. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara cu Adrian Dumitru. Tânărul sărman, cu voce de aur, a povestit că a absolvit Kinetoterapie şi deşi şi-ar fi dorit o carieră în muzică nu şi-a permis-o pentru că nu ar fi avut bani. În fapt, concurentul le-a servit tuturor o mare minciună, fiind în viaţa reală un tenor apreciat, angajat al Operei Naţioanle.

Adrian Dumitru, fizioterapeutul care a i-a uimit pe juraţii de la "Românii au talent" pe finalul emisiunii de vineri (15 martie) a fost demascat de cei care l-au urmărit în spectacole pe mrile scene, chiar pe cea de la Opera Naţională. Pagina emisiunii de talente de la Pro Tv a fost inundată de mesaje, care-l pun pe aşa-zisul tânăr sărman la zid. El s-a prezentat ca fiind absolvent de Kinetoterapie, dar când a început să cânte toata sala s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat minute-n şir. Cel care a simţit că povestea lui este cusută cu aţă albă şi în fapt nu ar fi cine pretinde că este a fost Florin Călinescu.   

Cum i-a păcălit Adrian Dumitru pe juraţii de la "Românii au talent" 

Bărbatul şi-a început povestea timid şi a punctat că nu a avut bani să facă muzică, pentru a-i impresiona pe juraţi. Ciudat este că nici când a fost întrebat unde cântă, el nu a suflat o vorbă despre actualul lui loc de muncă, jucându-şi rolul exemplar.  

“Sunt Adrian Dumitru, am 34 de ani și sunt din București. Sunt liber profesionist, freelancer, nu sunt angajat nicăieri, pot să spun că sunt șomer. Ca profesie, am absolvit Kinetoterapie, dar nu profesez pentru că am ales muzica. Am ales să fac asta și din cauza problemei pe care o am, o hemipareză facială.” “Unde cântați?” - a întrebat Andra. “Colaborez cu diverse instituții”. “Spitale…”, a glumit Andi. Adrian Dumitru nu l-a contrazis pe jurat: “Ceva de genul ăsta”, a fost replica lui. Atitudinea lui pe scenă nu a trădat că ar fi obișnuit cu un asemenea cadru.

adrian_dumitru_tenor.jpg

adrian dumitru romanii au talent
Adrian Dumitru este tenor şi are un loc de muncă permanet
foto: captură video Pro Tv

Fâstâcit și emoționat, chiar i-a făcut pe Mihai Petre și pe Andra să-și dea coate și să spună că a uitat textul. I-a lăsat fără replică atunci când a început să cânte. “Ori ești aterizat cu pluta, ori ești șmecher. Eu cred că ești șmecher și că știai ce faci, cred că ai făcut și ceva studii”, a fost replica lui Florin Călinescu, însă Adrian nu a recunoscut nimic. S-a rezumat doar să mulțumească pentru aprecierile venite din partea juriului și a omis voit să spună este colaborator permanent la Filarmonica George Enescu, așa cum apare și pe site-ul instituției.

adrian_dumitru_solist.jpg

adrian dumitru romanii au talent
Adrian Dumitru a fost prezentat ca fiind solist de operă, dar a spus altă poveste pe scenă
foto: captură video Pro Tv

“Neputându-mi permite să dau la Conservator, să mă pregătesc, pentru că presupune lecții particulare care nu sunt ieftine, am ales să dau la Kinetoterapie. Acum cânt la Biserica Icoanei, în cor. Să cânt la biserică m-a ajutat foarte mult. Dumnezeu nu rămâne dator niciodată. (...) Sunt emoționat. Așa se întâmplă de fiecare dată când este o premieră pentru mine. Acest concurs este o premieră", a spus, emoționat, tenorul.

Juraţii au fost foarte atenţi la el, de când a intrat pe scenă şi până când a terminat de cântat. 
“Suntem privilegiați să vă privim din cele mai bune locuri. Când ai intrat, am avut senzația că ți-ai uitat textul. Aveai o privire pierdută. Ești extrem de talentat, a sunat foarte bine și îți mulțumesc pentru surpriză”, i-a transmis Mihai Petre la sfârșitul momentului. Andi Moisescu a completat în aceeași notă: “Ești o emblemă. Asta înseamnă «Românii au talent»: oameni care se pregătesc o viață întreagă pentru o meserie respectabilă, dar o pasiune este cea care le arată chemarea adevărată. Asta înseamnă emisiunea aceasta: să vii de nicăieri și să ajungi departe uimindu-ne. Avem planuri mari cu tine”.

Adrian Dumitru, recunoscut şi dat de gol de colegi 

Povestea tenorului a ieşit la lumină la doar câteva ore după emisiune, fiind dat de gol de colegi şi de jurnalista Carmen Moise, care l-a avut invitat la un eveniment în Parcul Moghioroş.  

tenor_opera.jpg

adrian dumitru romanii au talent
Adrian Dumitru, pe scenă la Opera Română
Foto: arhivă personală

"Anul trecut, prin septembrie, în parcul Moghioroș a avut loc un concert. "Muzică de altă dată" s-a numit. Nu dau detalii pentru că nu vreau să asociez nicio altă persoană sau artist cu această poveste. Atât pot să va spun - domnul acesta, tenor, a fost atunci pe scenă. Chiar eu l-am prezentat. 
De aseară mă tot gândesc - când a apărut la tv, cu față aia de timorat, și a spus că e un amărât de fizioterapeut care nu și-a putut împlini visul, chiar nu s-a gândit că îl va recunoaște cineva? Vreun coleg, vecin, rudă de la țară, oricine? Sau, mai grav, putea să îl oblige cineva să vândă această poveste doar pentru a intră în show?  Întreb, nu acuz, nu judec. Sunt doar curioasă", a notat jurnalista Carme Moise pe pagina ei de Facebook. 

Comentarii în care bărbatului îi este dezvăluită adevărata meserie au fost lăsate şi pe pagina emisiunii.  

"Tânărul sărman este prim tenor al operei naționale București, angajat de un an de zile, distribuit numai în roluri mari. Chiar în 30 martie va cânta în rolul Cavaradossi în opera Tosca. A făcut master în canto la Universitatea de muzică București, a fost membru al corului Filarmonicii George Enescu şi a jucat rol principal în Madame Butterfly și în Carmen. Este un profesionist de primul nivel", este mesajul unei alte persoane care l-a recunoscut pe scena de la "Românii au talent". 

 

Citeşte şi:

 

Tarky revine la TV! A urcat pe scena «Românii au talent» și a luat trei de «Da»

Ei vor locul Răduleascăi la «Românii au talent»?

Loading...

Citește și

  • isabela stanescu pe scena romanii au talent

    Moment uluitor la Românii au talent. Vineri seară o adolescentă care s-a recomandat Isabela Stănescu şi a venit îmbrăcată în straie ţigăneşti i-a făcut pe cei prezenţi să-şi schimbe părerea pentru câteva momente despre romi. Tânăra a cântat operă şi a ridicat sala în picioare, iar cei din public i-a fascinat.

  • Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresionante. Pe scenă au urcat rând pe rând oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Unii au smuls hohote de râs, alţii lacrimi de emoţie, alţii au lăsat audienţa cu gura căscată de surpriză. Unul dintre cele mai spectaculoase numele a fost cel al scoţianului Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1