Tarky revine la TV! A urcat pe scena «Românii au talent» și a luat trei de «Da»

tarky-romanii-au-talent.jpg

Tarky a făcut show pe scena „Românii au talent”
Foto: Captură Video

După ce a ajuns în finala emisiunii „Britain’s Got Talent”, Tarky a vrut neapărat să își încerce norocul și în cadrul variantei românești a show-ului. Acesta a urcat dezinvolt pe scena „Românii au talent”, în stilul caracteristic, și a reușit să smulgă trei de „Da” din partea juraților.

Vineri seara, 14 martie, Tarky și-a adus un tron pe scenă, însă prestația lui artistică a fost cea care a amuzat copios juriul, scaunul fiind în plus pe scenă în prezența con concurentului. 

Tarky, pe scena „Românii au talent”

Deși nu a impresionat cu vocea lui, concurentul a oferit un spectacol neașteptat. „Bravo, Tarky. Te-ai repatriat? Credeam că dacă ajungi în Anglia nu te mai întorci”, a spus Florin Călinescu. „Tu nu ai venit să ne uimești cu vocea ta, ci ai venit să faci spectacol și ce crezi? Ai reușit”, a spus Andi Moisescu. „Nu o să judec cântărețul din tine, așa că își dau un da”, a spus și Andra.

În prezent, Tarky lucrează ca ospătar în Brașov, fiind nemulțumit de acest loc de muncă, având în vedere că  în urmă cu câțiva ani era nelipsit din show-urile de televiziune, devenind una dintre cele mai controversate apariții de pe micile ecrane. „Lucrez de patru ani ca ospătar în Brașov. Oamenii mă recunosc atunci când mă duc să vorbesc cu ei, să le iau comanda. Mi-e rușine, mă doare, pentru că eu îmi doresc să stau pe scenă, acolo mă simt cel mai bine”, a spus Tarky la Pro TV. 

Cine este Tarky 

Tarky, pe numele său real Cristian Spiridon, s-a aflat în atenția media după ce a susținut că ar fi avut o legătură amoroasă cu cântărețul Mihai Trăistariu. Artistul l-a dat în judecata și a câștigat procesul. De atunci, Tarky s-a obișnuit cu „popularitatea” și a aparut pe scena concursului „Britain’s Got Talent” în anul 2014. La momentul respectiv, a declarat pe scenă ca nu are trac pentru că își dorește să ajungă vedetă. Când a început să cânte însă, jurații s-au speriat. Simon n-a rezistat și a apăsat el și ultimul buton roșu care însemna încheierea prestației. Însă un alt jurat, David, a ales să ducă gluma la extrem și a apăsat ”golden buzz-ul”, care l-a trimis pe Tarky direct în finală. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1