Hannelore şi Mirela de la «Insula Iubirii» sunt la cuţite

hannelore_mirela_insula_iubirii.jpg

hannelore mirela insula iubirii
Hannelore și Mirela au încheiat prietenia după ce s-au întors din Thailanda
Foto: arhivă personală

Din cele mai bune prietene, Hannelore şi Mirela au ajuns să se duşmănească după terminarea filmărilor la "Insula Iubirii". Blondina s-a supărat pe colega care a spus în emisiune despre ea că era îndrăgostită de ispita Andi, divulgând astfel secretul pe care tânăra îl păzea.

Relaţiile strânse s-au terminat între Hannelore şi Mirela imediat ce şi emisiunea din Thailanda a luat final. Supărată că blondina nu şi-a asumat relaţia cu ispita Andi şi a continuat să pozeze într-o femeie fericită alături de Bogdan, pe care l-a şi luat de soţ, Mirela a răbufnit.  

bogdan_si_hannelore.jpg

concurenti insula iubirii
Concurenții de la Insula Iubirii au filmat finala în România
Foto: captură Antena 1

"Nu mai suntem în relaţii. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim prietene, mai ales că dormeam în aceeaşi cameră. Am vrut să ne facem un trai mai uşor. Pe măsură ce emisiunea se derula, s-a încheiat relaţia noastră. Am văzut ce spunea despre mine la testimoniale şi ne-am cerut una alteia explicaţii pe Whatsapp, dar nu am avut cu cine. Am rupt orice legătură cu ea pentru că nu îşi asuma ce s-a întâmpla acolo. Nu sunt singura care a văzut chimia dintre ei (n.r. Hannelore şi Andi) şi faptul că ea s-a îndrăgostit. Erau ca un cuplu pe insulă, nu aveam cum să mint pentru că acolo au existat camere, microfoane. Toate fetele au încercat să-i deschidă ochii şi să vadă şi ea ce se întâmplă. Am primit un mesaj în care mă întreba de ce pe ea toată lumea o scoate rău. Atunci am răbufnit şi i-am spus că a jucat fals. Eu am venit singură din Thailanda şi poate aş fi avut nevoie de încurajările ei (n.r. iubitul Mirelei Ionuţ Gojman a rămas pe insulă ispită). Nu am văzut vreo dorinţă sau vreun mesaj din partea ei, pentru a ne împăca", a spus Mirela într-o intervenţie telefonică.    

Bogdan şi Hannelore s-au căsătorit după "Insula Iubirii"

Un cuplu controversat, cel format din Hannelore și Bogdan, a uimit telespectatorii cu faptele și trăirile lor. Cu o relație de șapte ani în spate și o nuntă programată, cei doi au trezit sentimente contradictorii în sufletele celor care i-au privit din fața micilor ecrane.

hannelore_bogdan_nunta.jpg

hannelore bogdan nunta
Hannelore și Bogdan s-au căsătorit acum șapte luni
Foto: Facebook / Alexandru Ionesi

Era determinat să pună punct logodnei cu Hannelore, dar Bogdan s-a întors la 180 de grade când a ajuns acasă și a continuat cu nunta, chiar dacă femeia iubită se îndrăgostise de cel care i-a fost ispită, Andi. Petrecerea a avut loc în Timișoara, dar tinerii însurăței au făcut și o ședință foto în Budapesta. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia. Cea care nu crede în iubirea lor este chiar Mirela, cea de care Hannelore s-a apropiat atât de mult în Thailanda încât ajunsese să-i facă adevărate confesiuni. Blondina s-a simţit trădată, în timp ce bruneta nu a putut să accepte că buna ei amică nu este suficient de matură încât să pună capăt relaţiei pe care o avea din România şi să fie fericită alături de cine îi dicta inima.  

 

 

Citeşte şi:

Finala Insula Iubirii: ce s-a întâmplat cu perechile la șase luni de la terminarea filmărilor

Ce mesaje i-a trimis Hannelore ispitei Raul după filmările de la Insula Iubirii

Loading...
 
 

Citește și

  • hannelore dans buric

    Una dintre cele mai sexy concurente ale actualului sezon "Insula Iubirii", Hannelore Ulrich, reuşeşte mai degrabă cu abilităţile ei să se situeze în tabăra ispitelor decât să se lase sedusă. Dacă vă întrebaţi cum de blondina este atât de bună la dansurile din buric, cu care i-a zăpăcit pe potenţialii ei pretendenţi, se pare că există şi o explicaţie cât se poate de logică pentru asta.

  • hannelore mirela insula iubirii

    Fanii emisiunii "Insula Iubirii" au văzut în ediția de duminică, 2 decembrie, deznodământul în cazul concurenților Hannelore-Bogdan și Mirela-Ionuț. Chiar dacă părea că nu mai există cale de împăcare pentru cele două cupluri, iată că lucrurile s-au cam schimbat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1