Giulia Anghelescu și-a pus silicoane. «Sunt foarte fericită și recunoscătoare»

giulia_anghelescu.jpg

giulia anghelescu
Giulia a decis că este momentul unei intervenții la nivelul sânilor
Foto: arhivă personală

Giulia Anghelescu (35 de ani) a intrat în rândul vedetelor care și-au dorit sâni mai mari și mai fermi, așa că și-a făcut un cadou și și-a pus silicoane. Cântăreața a dat vestea în prima zi a lunii februarie, când a împărtășit cu admiratorii săi o imagine de pe patul de spital, alături de medicul care a operat-o.

Fosta membră a trupei Candy s-a lăsat pe mâna doctorului Radu Ionescu, de la un spital privat din Capitală, pentru a se ocupa de schimbarea sa de imagine, iar rezultatul a multumit-o pe deplin pe vedetă, dovadă stând imaginea publicată pe rețelele sociale și zâmbetul larg al Giuliei.

giulia.jpg

giulia anghelescu
Giulia are o siluetă ca trasă prin inel
Foto: arhivă personală

 

Cântăreața, mamaă a doi copii, este o „clientă asumată” a cabinetelor estetice și nu se sfiește să recurgă la aceste metode de înfrumusețare. Injecțiile cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie reprezintă doar una dintre procedurile la care ea apelează. De asemenea, în urmă cu trei ani, a trecut și printr-o rinoplastie.

"Sunt cel mai fericit pacient"

giulia_anghelescu_silicoane.jpg

giulia anghelescu doctorul radu ionescu
Giulia s-a pozat alături de medicul care a operat-o la sâni
Foto: arhivă personală

 

Iată că de data aceasta a hotărât să se supună unei intervenții mai complexe. Deși a promis că va da toate detaliile despre operației într-un clip pe canalul ei de YouTube, urmăritorii ei virtuali și-au dat repede seama despre ce este vorba. Bustiera medicinală și prezența medicului recunoscut pentru augumentarea sânilor au dat-o de gol că și-a pus silicoane. "Cel mai bun doctor și cel mai fericit pacient! Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt doarte fericită și extrem de recunoscătoare", a scris Giulia Anghelescu pe rețelele sociale, în dreptul imaginii de pe patul de spital.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cum am ajuns în era în care operațiile estetice au devenit parcă un trend, tot mai multe vedete au început să vorbească în mod deschis despre intervențiile la care au apelat pentru a se putea simți mai bine în propria piele. Cântăreața Giulia este o „clientă asumată” a cabinetelor estetice și nu se sfiește să recurgă la aceste metode de înfrumusețare. De asemenea, artista a dezvăluit și care au fost motivele pentru care a decis să pășească în cabinetul medicilor esteticieni.

  • Giulia se pregătește de o nouă schimbare de look. A renunțat în urmă cu mai mult timp la părul lung, s-a vopsit de mai multe ori, însă ea simte că mai trebuie să schimbe câteva lucruri la aspectul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1