Giulia Anghelescu şi-a sacrificat familia pentru cariera de actriţă: «Am stat o lună departe de casă»

giulia_anghelescu.jpg

giulia anghelescu click! tv online
Giulia Anghelescu a vorbit despre primul ei rol la Click! Tv Online
foto: Eduard Enea

Din 15 martie, Giulia Anghelescu debutează pe marile ecrane. Cântăreaţa joacă în primul ei rol într-un lungmetraj, regizat de Iura Luncașu. Este vorba despre o comedie de acțiune, «Faci sau taci!», ale cărei filmări au cam ţinut-o destul de mult departe de soţ şi copii. Solista a povestit din culisele filmului la emisiunea Click! Tv Online.

Cântăreața Giulia Anghelescu a lăsat scena muzicală pentru un proiect cinematografic de care este foarte mândră. Invitată la emisiunea Click ! Tv Online, solista a dar detalii de la filmările care au avut loc vara trecută.Artista joacă rolul Magdei într-o comedie de acțiune regizată de Iura Luncașu. Giulia Anghelescu a mărturisit că a mai dat probe cu vestitul regizor şi a avut emoţii de această dată la casting, fiind de fapt a treia încercare, care a fost de altfel cu noroc.

giulia_ai_alex_catalan.jpg

giulia anghelescu click! tv online
Giulia Anghelescu a fost invitată la Click! Tv Online
foto: Eduard Enea

„Mi-a plăcut experiența foarte mult. Am legat prietenii extraordinar de frumoase. Continuăm să ne vedem şi acum.. eu mai puţin pentru că este destul de greu cu doi copii acasă. A mai fost foarte greu şi să stau departe de ai mei, dar am un soţ care se pricepe de minune la creşterea copiilor. Am stat o lună departe de casă. Doar Vlad m-a vizitat, pentru că mi-am dorit să mă concentrez. Cu copiii am vorbit în fiecare seară şi ne-am văzut cu apel video. În tot acest timp, au învăţat să fie independenţi, iar eu am fost focusată pe ce am de făcut. Antonia (n.r. fata cea mare a cântăreţei) a ştiut de film. I-am explicat despre ce este vorba, e foarte fericită, pentru că m-a simţit şi pe mine foarte fericită. Ştie toată şcoala cine este mama ei", a declarat fosta solistă de la Dj Project.

Giulia Anghelescu are fobie de gândaci

O altă problemă, căreia Giulia a trebui să-i facă faţă la filmări, a fost cea privind scenele din natură, trase noaptea în pădure, în care insectele îşi cam făceau de cap. "Scenele din cort au fost foarte grele, pentru că eu am fobie de gândaci şi păianjeni care oricum colcăiau acolo. Era inevitabil, fiind vară, noapte şi în pădure. Echipa de producţie trebuia să dea cu tot felul de spray-uri pentru a le îndepărta. Eu am stat la cadru cu lanterna telefonului pe care o stingeam doar când se dădea rec. Asta a fost cea mai grea parte din rolul Magdei. În rest, am fost foarte concetrată. Mi-am dorit să iasă bine. (...) Astăzi (n.r. miercuri, 6 martie ) se lansează soundtrack-ul filmului, o melodie pe care o cântă Ana Baniciu, şi ea actriţă în acest lungmetraj", a mai mărturisit artista.  

 

 

 

Citeşte şi:

 

Candy e istorie! Giulia, Cream şi Selena nu vor să mai refacă trupa

Giulia Anghelescu își dorește o schimbare de look: «Nu-mi place rutina»

Loading...
 
 

Citește și

  • giulia-anghelescu-vlad-huidu

    Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu formează un cuplu de aproape 15 ani și par o familie fericită. Solista a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță și a vorbit despre faptul că au trecut prin clipe cu adevărat dificile și că au fost la un pas de a divorța. Mărturisirea Giuliei a fost una plină de sinceritate și de emoție.

  • giulia anghelescu depresie

    Depresia potnatală nu este un mit, ci cruda realitate de care tot mai multe proaspete mămici se lovesc imediat după ce în viaţa lor se produc schimbări majore. Cântăreaţa Giulia Anghelescu a căzut pradă gândurilor negre şi a mărturisit că şi-a revenit greu după ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Antonia. Solista a vorbit despre această perioadă delicată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", prezentată de Florentina Fântânaru

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1