Gina Pistol, vacanță în Lefkada: ”Îmi reîncarc bateriile departe de cotidian”

gina_pistol_vacanta.jpg

gina pistol vacanta grecia
Gina Pistol, pe o plajă de pe Insula Lefkada din Grecia
Foto: Antena 1

Imediat după terminarea filmărilor emisiunii "Chefi la cuțite", Gina Pistol a plecat într-o vacanță exotică în Insula Lefkada din Grecia. Deși organizarea a fost făcută pe ultima sută de metri, frumoasa prezentatoare s-a distrat alături de prieteni.

Pe lângă plajele cu apă turcoaz și nisip fin, renumite pentru peisajul lor unic, Gina Pistol s-a plimbat și pe străduțele orășelelor. ”De cele mai multe ori tind să aleg destinații în care mă pot bucura de natură și de câteva momente de liniște, departe de cotidian. Așa îmi reîncarc bateriile. Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a povestit Gina Pistol. 

Gina Pistol s-a întors acasă cu reţete tradiţionale din Grecia

Și pentru că prin rolul său la "Chefi la cuțite" este înconjurață și de delicii culinare, Gina nu a putut sta departe de tavernele grecești și de mâncarea tradițională.  

gina_pistol.jpg

gina pistol lefkada
Gina Pistol s-a întors odihnită din vacanţa în Grecia
Foto: Antena 1

”Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a mai spus Gina.

În această toamnă, "Chefi la cuțite", emisiune a cărei gazdă este focoasa blondină, revine la Antena 1 cu un nou sezon.

 

 Citeşte şi:

 

Cât de serioasă e relația Ginei Pistol cu Smiley. Cine a dat-o de gol pe vedetă: «Vrea să facă un copil»

Gina Pistol, cum nu o vezi la TV. Divă la emisiuni, fată de cartier pe stradă

Loading...
 
 

Citește și

  • Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

    Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley de mai bine de doi ani, departe de ochii presei. Cum detaliile privind relaţia lor sunt puţine, apar şi întrebările legate despre căsătorie.

  • Smiley sau Tiberiu Andrei Maria e totul numai un zâmbet de când s-a îndrăgostit de frumușica blondină Gina Pistol, dovadă stând și fotografia lor postată pe conturile sociale de DJ –ul Ramon Cotizo, bun prieten de-al celebrului cuplu. Cei trei se află la Untold, eveniment muzical care se desfășoară în perioada 1-4 august, la Cluj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1